2777
2789
عنوان

به نظر شما چکار کنم

226 بازدید | 30 پست

ما ده ساله ازدواج کردیم و بچه دار نمیشیم  9 سالی میشه دنبال درمانیم  اما هر جا رفتیم  یا نشد یا ما کامل پیگیری نکردیم 5 بار آی یو آی شدم متاسفانه نگرفت و یه بار آی وی اف که خیلی سرش اذیت شدم جنین فریز دارم اما میترسم بازم برم و نشه....

دیگه خسته شدم  و گفتم ادامه نمیدم درمان رو 

شوهرم میگه اگر بچه نمیاری یه فکر دیگه بکنم چون من بچه میخوام ... بهش گفتم هر کاری دوست داری بکن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا هستن تا آخر عمر بچه دارنمیشن

تصورش برام سخته  چون بچه دوست دارم سرم رو گرم کار کردم و این ناراحتش میکنه از طرفی پول بهم نمیده  و این هم ناراحت کننده اس 

الان یه لیوان آب میوه خوردم... خیلی تشنه بودم  اومدم دومی رو بخورم گفت میخوای همین الان 90 تومنو تموم کنی ... همونجا گذاشتم موند.

نمیدونم چرا خدا منو این طور امتحان کرد برای بچه داشتن حسرت به دلم موند....

مگه فثط تویی دوست من پونزده سال به خاطر یه سری مشکلات شوهرش بچه دار نشد تا اینکه تو چهل سالگی زد رحم و تخمدانش و دراوردن و مریض شد حالا مرده نامرد تازه یادش افتاده سلطنتش بی وارثه با تهدید به ازدواج مجدد پول ارث دختر و داد یرا رحم اجاره ایی و بدبختی و بچم نشد و حالا اینم مونده با این عوضی.

انگار فقط مشکل بچه نیس

آره متاسفانه  

مشکل زیاده 

بخاطر همینا دلم سرد شد از ادامه درمان 

نظر منو قبول نمیکنه گاهي باهاش حرف که می زنم جوابمو نمیده و این خیلی اذیتم میکنه ... منم خیلی ضعفا دارم البته  و قبول دارم .... اما اون ضعفها شو قلول نمیکنه 

لهش گغتم با اخلاقی که داری بچه میخوایم چیکار 

من دست و دل بازم بهش میگم فلان شخص نیازمنده مریضه بیا مثلا 100 کمکش کن میگه تو از کجا می دونی نیاز داره