2777
2789
عنوان

یک سال خودمو کشتم آخرم قبول نشدم بمیرم برا خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1493 بازدید | 103 پست
شما بچه داری اما من کلا ۱۹ سالمه و کنکور ندادمنه ک بیخیال باشم نه عاشق درسم دوس دارم درس بخونم اما ن ...

ن من لیسانس دارم ماده ۲۸ شرکت کردم

ینی منظورت کار آزاده؟ همون . میگم چیکار کنم واقعا موندم

میدونی چیهدیگه علاقم رفت... حوصلشو ندارم از چشمم افتاد

دقیقا من دوسال آزمون دادم حالا بت بگم که سال دوم قبول شدم اما کاملا ناعادلانه مصاحبه رد شدم ،دیکه بدم اومد بنظرم توام برو دنبال یکار دیگه،خودمم میخوام ولی نمیدونم چیکارکنم دقیقا عین خودت موندم چکار کنم خیلی میترسم ازین وضیتم البته من مجردم باز شما شوهرو بچه داری سرت گرمه زندگیته

وقتی خورشید می‌درخشد، لذت ببر...اما وقتی ابرها آمدند هم برای خورشیدی که دیگر آنجا نیست گریه و زاری نکن!به جای این که انرژی خود را صرف گریه و ناله کنی، حالا از ابرها لذت ببر...و وقتی ابرها رفتند - و البته که می‌روند چون در این زندگی هیچ چیزی همیشگی نیست - آن وقت برای رفتن ابرها هم ناله نکن!پس هرچه که هست، با آن برقص و آواز بخوان... این راه هوشمندانه برای زندگی کردن است.هرچه که هست هست و هر چه که نیست نیست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اقا اصن ول کن این فرهنگیان چرتتت.

برای حقوقش میگی؟! فدا سرت. منم ۱۸ سالمه قبول نشدم سال دیگه ام عمرا شرکت کنم، همش شده سهمیه و تو مصاحبه سوالای مذهبی من با تراز ۸۵۵۰ انسانی رد کردن، اصن اینا منطق ندارن، باورت میشه امسال خیلی از حوزه‌های علمیه گرفتن🙄

𝓔𝓿𝓮𝓻𝔂𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓲𝓼 𝓸𝓷𝓵𝔂 𝓪𝓷 𝓲𝓵𝓵𝓾𝓼𝓲𝓸𝓷

میدونی چیهدیگه علاقم رفت... حوصلشو ندارم از چشمم افتاد

خوب حالا طبیعیه، چند روز بشین خونه قشنگ غصه هات را برای قبول نشدنت بخور و بعد بلند شو برو دنبال اینکارهایی که کفتم و دیگران گفتند. فقط این بین بچت نفهمه غصه میخوری گناه داره.

قیول نشدنت هم نذار به دلیل کم تلاشیت، دلایل دیگه هم وجود داااارررند.

میونی یه رشته ی آزاد از شهر خودتو بری؟روانشناسی مثلا؟ میتونی مشاور مدرسه بشی یا مهد کودک و پیش دبستا ...

از تاسیس پیش دبستاتی اطلاع دارین؟ من دوست دارم تو حیطه تدریس کاری کنم دوست دارم با بچه ها وقت بگذرونم

استارتر عزیز سیاست دولت با با دولت فرق میکنهاین ها اصلا مایل به گرفتن معلم نیستن خودتو سرزنش نکن عزی ...

دقیقا این دولت معلم از ماده ۲۸ نمیخاست فقط کنکور...

هعی...

من خیلییی عاشق معلمی بودم دیوونه وار... ولی باورت میشه الان از چشمم افتاد؟ میگن برو غیر انتفاعی ولی واسه ۷تومن برا چی برم؟ دیگه اصن نمیخام معلمی رو

من گفتم پرستیژشم خوبه اوکی میشه ولی نشد.

حالا من دنبال کار دیگه‌ایم واقعا. فقط نمیدونم چی... فقطم درس خوندم هیچی بلد نیستم

انگار من این متن رو نوشتم انقدر گریه کردم چشام میسوزه یه سال وقت گذاشتم جون کندم به عشقی و هدفینشدعد ...

نه اصلاااا عدالت نبود اصلا

منم درصدام فک کن صددرصد ۸۰ ۷۰ 

مگه میشد سالای پیش بااین درصدا قبول نشد؟ 

وای

ولش

من دنبال کار دیگه‌ام. چون وقتی بااین درصدا قبول نشدم پس دیگه هیچوقت نمیشم

منم همینطور :)))

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆