2777
2789
عنوان

چطوری اینستامو برگردونم

59 بازدید | 10 پست

گذر واژه یادم رفته بعدش میگه از طریق پیامک برات ارسال شده در حالی که ارسال نشده.چطوری برگردونم

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باید بدونی با کدوم شماره اینستازو وصل کردی و اینکه ممکنه تو واتسپت هم بره واتسپتم چک کن

واتساپ الان نصب کردم الان براش ارسال میشه کجای واتساپه پیدا کنم

عزیزم باید بدونی با کدوم شماره اینستازو وصل کردی و اینکه ممکنه تو واتسپت هم بره واتسپتم چک کن

باهرشماره ای که داشتم وارد شدم میگه پیامک برات فرستادیم ولی نیومده

بلد نیستم چطوریه

وارد ایسنتا که میشی میزنه نام کاربری ایمیل شماره .شمارت و میزنی یا ایمیل یا کاربری .بعد پایینش زده گذر واژه فراموش کردم اونو بزن .شماره ت . بزن سه تا راه می‌زاره ک کد بره واتساپ بعد بزن پیچ قبلیت برمیگرده. با هرچی وارد شدقبلا چی زدی

وارد ایسنتا که میشی میزنه نام کاربری ایمیل شماره .شمارت و میزنی یا ایمیل یا کاربری .بعد پایینش زده گ ...

یه کد فرستاده واتساپ اونم زدم بالا نمیاره