2777
2789

من با اینکه میدونستم داره ابراز محبت میکنه واسه هدف خودش و هی به خودم میگفتم گول نخور باز الان از فکرم نمیره بیرون یهو بعد دو سه هفته ابراز علاقه و دوپامین زیاد سین کرد هیچی نگفت 

یه هفته گذشت رفت که رفت

دارم اذیت میشم بد وضعیه

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

درکت میکنم عزیزم اینجور آدما با همین تکنیکا میخوان طرف مقابل رو وابسته کنن چند هفته محبت شدید مثلا یک هفته بی خیالی که طرف وابسته بشه اصلا گولشو نخوری و در صورت برگشت دوباره که حتما برمیگرده دوباره محل ندی بهش و برنگرد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد ما جنس زن بدبختیم تا یکی دوتا حرف میزنه خر میشیم خودم خودم خودم بدبخت عالمم

اره تازه قبلش داشت بهم گفت تو دختری

من که پسرم بلدی چجوری حرف بزنم بعد تو دختری نمیدونی .بلد باش  بدون چی میگی

باز همونو گول خوردم ازش اینقد قشنگ ابراز علاقه میکرد

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

درکت میکنم عزیزم اینجور آدما با همین تکنیکا میخوان طرف مقابل رو وابسته کنن چند هفته محبت شدید مثلا ی ...

این بعد ۴ ماه برگشت و من هی سین میزدم و چس میکردم واسم وی پی ان میخرید جوابشو میدادم بزور تا اینکه بعد سه هفته دیدم خرش شدم دوباره 

ای خدااا

اره تازه قبلش داشت بهم گفت تو دختریمن که پسرم بلدی چجوری حرف بزنم بعد تو دختری نمیدونی .بلد باش بدو ...

میدونی چیه ما از تنهایی اینجوری خر میشیم درصورتیکه که اگه زندگی خودمونو داشتیم الان ذره ای به این زالوصفتها فکر نمیکردیم

میدونی چیه ما از تنهایی اینجوری خر میشیم درصورتیکه که اگه زندگی خودمونو داشتیم الان ذره ای به این زا ...

اره من که خیلی تنها بودم گفتم بزار ج شو بدم ولی خب این بلد بود هم خوشگله هم خوشتیپ و زبونباز هر کسی دیگه بود میوفتاد تو تله

این بعد ۴ ماه برگشت و من هی سین میزدم و چس میکردم واسم وی پی ان میخرید جوابشو میدادم بزور تا اینکه ب ...

غصه چیزیو نخور انقدر باید برات پیش بیاد که یاد بگیری چجوری رفتار کنی سیاست داشته باشی پسرا کارشونو بلدن تو فقط به خاطر خودتم که شده با این آقا دیگه ارتباط نداشته باش که مشخصه میخواد وابسته ت کنه و بعدش خواسته هاش رو بیان کنه چون دیده تو ضعیف شدی و تحمل دوریش برات سخته 

لیاقت تو بهترین هاست عزیزم خودت رو برای آدمایی که دنبال سوء استفاده هستن و قدرتو نمیدونن تلف نکن🤍