2777
2789

این تاپیک ادامه تاپیک های قبلیمه که به این نتیجه رسیدم زنیدکه خرج داره ارج داره و اگه خودتو دست کم بگیری براشون بی ارزش میشی

خلاصه اینکه: من دانشجو معلمم و حقوقمو برا شوهرم میریختم  همیشه هم کم خرج و قانع بودم

هفته قبل سالگردمون بود و سوپرایزش کردم پریروز‌ تولدم بود با یه تبریک تلفنی کار رو جمع کرد و نه کادویی نه کیکی هیچی

منم دیشب رفتم نزدیک ۶ میلیون خرج کردم و لباس و کیف و کفش خریدم

منتظر یه جرقه بودم که دعوا رو راه بندازم 

شوهرم با خنده گفت دیشب ۶ تومن پول تموم کردی اینطوری بخوای هرماه خرج کنی نمیتونیم ماشین بخریم

منم گفتم از این به بعد برنامه همینه من اگه حقوقم دست خودم باشه ۶ ماه دیگه ماشین میخرم 

تبریک میگم بهت تو یه دختر عاقلی 

از اول نباید پول میدادی پول تو صرفا برای خودته میتونی دوست داشتی سرمایه گذاری جایی 

اما دست شوهر اصلا و ابدااا 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بالاخره سکوت شکست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

منم گفتم از این به بعد برنامه همینه من اگه حقوقم دست خودم باشه ۶ ماه دیگه ماشین میخرم 

گفتم از این به بعد بهترین چیزارو میخرم اعتراض کن دیگه حقوقمو نمیریزم برات 

وقتی تولدم بود ارزش برام قائل نشدی که حتی یه کیک بخری با اینکه شغلت شیرینی پزیه 

منم پشیمون شدم از خوبی هایی که کردم 

باید مثل دختر عموم باشم حقوقش برا خودشه همیشه هم با شوهرش قهر میکنه و دعوا دارن شوهره با طلا میره اشتی میکنه 

تولداشم گوشی و لپتاپ و طلا همیشه کادو میگیره 

بخوای ایراد بگیری رویه از این به بعد همینه منم بلدم لجبازی کنم و اذیتت کنم 

کوچیک ترین بی محلی کن منم ۱۰ تومن ۱۰ تومن خرج میزارم رو دستت

گفت خب دیشب کادوتو گرفتی دیگه

گفتم نه خریدای دیشب کادو نبود اگه خودم نمیگفتم بریم خرید تو هزار تومنم کادو نمیخریدی برام 

بعد اعصابش خورد شد و گفت دیگه از این ماه به بعد حقوقتو نمیریزی برام 

خونه دارم نمیشیم مستاجر ‌میمونیم 

گفتم مشکل خوته تو کرایه خونه رو میدی 

گفت نه کرایه خونرم نصف میکنیم 

گفتم فردا میزیم دادگاه ببینیم حق با کیه 

تامین مسکن و پوشاک و فذا وظیفه مرده 

من اکه صد میلیونم حقوق بگیرم بازم میتونم ازت خرجی بگیرم

دیگه هیچی نگفت 

منم خوشحال دیگه حقوقمو از این ماه خودم بر میدارم 💃🏻💃🏻💃🏻

من درک نمیکنم چراباید حقوقتو برای شوهرت بریزی مگه برده ای شخصیت مستقل داشته باش

شوهرم بهونه اش این بود که میخواد معدل حسابشو ببره بالا و از رو میانگینش وام بگیره 

میگفت حقوقو بریز بعد هرچی خواستی بخری برات میخرم 

کلا کارت عجیب بوده از اول،شما میری سرکار چرا حقوقت باید بره جیب یکی دیگه؟ همراهی همدلی اوکی ولی این ...

گفتم که میخواست از رو معدل حسابش وام بگیره میگفت باید حساب کار کنه 

بریز به کارتم من هرچی بخوای میخرم برات

گفتم که میخواست از رو معدل حسابش وام بگیره میگفت باید حساب کار کنه بریز به کارتم من هرچی بخوای میخرم ...

بازم من نمیتونم همچین چیزیو قبول کنم. اصلا حسابم خالی باشه با خودم میگم من برای چه دلخوشی ای برم سرکار😂