2777
2789

چرا خانمای تحصیلات بالای دارن مخصوصا دکترن و متخصص انقدر خودشون میگرن .خدایش اقایون اینجوری نیستن .خیلی متواضعن.خانما اولین بار که میان پیشم مثلا میگن من هیئت علمیم یا خانمای تحصیلات بالای مخصوصا با شوهرشون میان خیلی چس میکنن😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب درس خوندن کلاس بذارن منم کارمند بانک بودم جایی میرفتم خودمو میگرفتم حالاکه نمیرم همون ساده خودمون ...

خدایش من اخلاق شون می ببینم میگم کاش میریم یه جایی ااین جور اداها نداشته باشیم😅به خودم میگم .یا صبر داشته باشیم اینم به خووممیگم

چون مردها همین جوری اعتماد به نفسشون بالاتره همین که مردن جامعه زیاد تحویلشون گرفته کمتر احساس می‌کنن نیاز به تعریف از خودشون دارن

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

وای دقیقا زن فوق تخصص غدد بود ببین فقط نگاه هاش پر غرور 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚