2777
2789

انشاللله  که همیییییبببببشه سالم باشید و عمر طولانی 

ولی گاهی خدای نکرده ادم مرگ مغزی میشه 

اهدای عضو جون خیلی ها رو نجات میده 

باید سعی کنیم فرهنگ سازی کنیم 

من پسر داییم 3 تا عضوش رو اهدا کردن مطمینم خدا پاداش عظیمی به خودش و خانوادش میده

خیلیا نابینا هستن و زجر میکشن با یه قرنیه یه خانواده خوشحال میشه یا یه بچه با یه کلیه دیگه یتیم نمیشه و... موارد دیگه

ehda.ir 

!!!! مهم نیست کارتشو بگیرید همین که اسمتونو تو سایت بنویسید ثبت نام کنید کافیه 

من فک کنم در همین حد کافیه مهم اسم ادم تو سامانه اس اونا دیگه خودشون میدونن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم یکیو می خواستند اعضاشو اهدا کنند، باباش نمیذاره میبردش خارج و اینا خوب میشه. همین جا تو نی نی سایت می گفتند تا مثلا طرف بیهوش بشه میبرند اهدا کثمی کنند در صورتی که ممکنه اگه نبرند خوب بشه کامل طرف. بنظرم تبلیغ نکنید این کار رو.

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

خب چه ربطی ب عالم مجتهد داره

خب این نکته داره 

چرا اونها که خیلی در این زمینه ها عالم تر به علوم هستن و معتقد تر این کا رو نمیکنن؟! مگه ثواب نداره؟ ، اصلا خیلی ایمانشون قوی هم نباشه نمیخواد بین اینا یکی حداقل پیدا میشد اینکارو انجام میداد