2777
2789
عنوان

جدیدا دخترا میگن پسر قد یکو هشتاد کوتاهه

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 116 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو کشورای غربی بالای ۱۸۰ بلنده پایینتر کوتاه متاسفانه یا خوشبختانه تو کشور کوتاه قامتان میزیستیم

تو استان خودمون ک قدم میزدم 90 درصد آقایون از من بلند تر بودن خیلیاشون بالای 10 سانت اما تو تهران 90 درصد هم قدم هستن😂 

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

تو استان خودمون ک قدم میزدم 90 درصد آقایون از من بلند تر بودن خیلیاشون بالای 10 سانت اما تو تهران 90 ...

قدت چنده 

کدوم شهری؟

من اصفهانم اینجا مردای خود اصفهان خیلی کوتاهن با قد ۱۶۵/۱۶۴ که قدمه خیلیا ازم کوتاهترن😂😂😂

قدت چنده کدوم شهری؟من اصفهانم اینجا مردای خود اصفهان خیلی کوتاهن با قد ۱۶۵/۱۶۴ که قدمه خیلیا ازم کوت ...

173 ام 

استان لرستان خرم آباد اصالتا اما ساکن تهران

من فک میکردم اصفهانیا قد بلندن آقایونشون مثل اینکه اشتباه میکردم

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

آره آخه اونا نردبان دزدا می‌خوان 😏😏🤣🤣فکر میکنن هر چقدر درازتر باشه قدش اینها رو خوشبختر می‌کنه .این آدمهای ظاهر بین و سطحی نگر 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

اع منم لر خرم ابادم خیلی خوشبختم🩷ب نظرم کوتاهن 🥲😐

به به همتباااار✨️بروهی نازار

عزیزم شما چند سالتونهاز قدتون راضی هستین؟من ۱۵۵ خودم دوست ندارم ولی بقیه میگن خوبیخواستم ببینم شما ق ...

من ۱۹ سالمه

من اول دوسش نداشتم ولی این دونفری که میگم خودشون از کوچولو بودنم خوششون میومد و بهم اعتماد به نفس دادن