2777
2789
عنوان

بالاخره دعوا کردم و قرار شد حقوقمو جدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 56 پست
وای واقعااا؟ اگر یه نفر یک سال معلم باشه بعد بخواد انصراف بده ینی باید دو برابر حقوقی ک گرفته رو پس ...

اگه تعهد داده باشی آره

منم معلمم ولی تعهد ندادم اینجوری

ما استخدامی هستیم ماده ۲۸

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعله الکی که نیس روت حساب میکنن و تعهد داری نمیشه تفریحی بخوای بیای و بری چون موقع انتخاب رشته و کنک ...

هیچ راهی نیس مثلا شاید یه نفر بعد دو سه سال خسته بشه و  نخاد بره😂چه جالب من اینو نمیدونستم 

اما خب از اون زاویه دید که حق یه نفر ضایع شده آره خب گنا داره اون طرف 

دوست ندارم اینو بگم ولی نظرم اینه که کارخوبی کردی مخصوصا باتوجه به داستان تولدت موفق باشی عزیزم ازای ...

اره حالا نمیدونم از امروز دیگه واکنشش چجوری خواهد بود 

البته فوق فوقش یه ماه سرسنگینه و ناراحت عوضش سالها راحت میشم

اگه تعهد داده باشی آرهمنم معلمم ولی تعهد ندادم اینجوریما استخدامی هستیم ماده ۲۸

چه جالب 

ایشالا موفق باشین

خب طریقه تعهد دادنش چطوریه ینی مثل قرارداد برای 30 سال کاری؟ 

با ۶ تومن یا باحقوق کارمندی نمیشه خونه و ماشین دارشد ،اینابهونشه ،پولاتو براخودت نگه دار

بهش گفتم فرض کن اصلا من قبول نمیشدم میخواستی چیکار کنی؟ یعنی هیچ وقت ماشین دار و خونه دار نمیشدیم؟ 

اکثرا زنا الان خونه دارن و بیشتر از من خرج میکنن 

هیچ راهی نیس مثلا شاید یه نفر بعد دو سه سال خسته بشه و نخاد بره😂چه جالب من اینو نمیدونستم اما خب ا ...

دانشگاه فرهنگیان اینطوریه ولی ماده ۲۸ ایا انگار اینجوری نیست

ما هم ۸ سال تعهد داریم بعد ۸ سال اگه انصراف بدیم دیگه جریمه نداره

از اول روشت اشتباه بوده البته میگی برا وام بوده ولی در کل حتما اختیار پول خودت باید دستت باشه وگرنه ...

اره واقعا حس میکردم دیگه وظیفم شده 

شوهرم هیچ کاری دستش نیس لطف من بوده که داشتم کمکش میکردم

اره حالا نمیدونم از امروز دیگه واکنشش چجوری خواهد بود البته فوق فوقش یه ماه سرسنگینه و ناراحت عوضش س ...

عیکی نداره هرچی اون ناراحته توخوشحال باش من همیشه پس انداز دارم البته بعد بچه ها دیگه شاغل نیستم ولی هروقت شوهرم کم میاره یابرای خرج های خارج ازبرنامه که واقعا باحقوق کارمندی نمیشه مثل کلاس شنا فرستادن بچه ها و...خرج می کنم خیلی به چشم میاد خداروشکر شماهم همین کاروکن پس اندازت رومیتونی به همسرت درمواقع خاص ثابت کنی که پشتوانه ی خوبی هستی البته بازم مراقب باش قدردان باشه 

اره واقعا حس میکردم دیگه وظیفم شده شوهرم هیچ کاری دستش نیس لطف من بوده که داشتم کمکش میکردم

کار درستی کردی گرچه من شخصا اعتقاد دارم که حقوق زنم مال اون زندگیه ولی اولا حتما به نام خودت باشه حالا ماشین ،طلا یا هر خریدی و دوما اگه مردت قدرشناس و لایقه وگرنه که خرج خودت و بچت کن فقط.