2777
2789
عنوان

یکارکردم عذاب وجدان دارم

292 بازدید | 28 پست

بچها شوهرم خیلی بداخلاقه ازم دوره دوریشم دلتنگی نی حرف عاشقونه نی همش دعوا غر منم صب تاشب با بچیا دیشب بچم بیخواب بود هرکار مبکردم دوسالشه منم چن بار زدمش سرش،داد زدم امروز بچم انگار خسته بیحالع خاک توسرم کنن خدایا کاش من تو این دنیا نیومده بودم ک همچین شوهری کنم هم بچهام زندگی نکنن هم خودم کاش میمزدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی یه چیز بگم خشم پنهانتو ، رو بچه هات تخلیه نکناسیب میبینن

دقیقا 

منم مادرم با پدرم و خانواده شوهرش مشکل داشت همیشه مارو میزد و باهامون دعوا میکرد 

کاش طلاق میگرفت اما انقدر بما آسیب نمیزد

بغلش کن ببوسش گناه داره باهاش بازی کنبرا خودت گل گاوزبون دم کن بخور

خیلی دلم گرفته خیلی الان دارم تایپ میکنم گریم گرفته اینقد من زحمت مبکشم شوهرم ماموریت چرا جشم دیدن زحمانمو نداره

خیلی دلم گرفته خیلی الان دارم تایپ میکنم گریم گرفته اینقد من زحمت مبکشم شوهرم ماموریت چرا جشم دیدن ز ...

میفهممت

هیچ مادری دوس نداره به جیگر گوشه اش آسیب بزنه

اما به این فکر کن که اون بچه غیر از تو هیچ پناهگاهی نداره