2777
2789
عنوان

شغل خبرنگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 33 پست
این پسره علیرضا اشرف که مدیر رسانه ای تیم پرسپولیس هست تو دانشگاه تهران رشته ارتباطات میخوند ولی هر ...

من برام مهمه که با رشتم حتی شده خیلی کم درآمد داشته باشم و خوب احساس میکنم علاقه زیاد و تا حدودی استعداد هم دارم توش 

جنگجوی زخمی غمگین❤️‍🩹🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم 60 درصد کسایی که مهاجرت کردن از انسانی بودن و تا میتونی فول فاند بگیر مخصوصا برای امریکا

با چه رشته های میشه ؟ من زبانم خوبه 

جنگجوی زخمی غمگین❤️‍🩹🌱

استخدام رسمی رو که دیگه لولو بردهرسمی میخوای توی خبرنگاری نمیشه باید بری سمت بانک و معلمی

الان این خبرنگارها مثل سلامی و... رسمی نیستن درسته؟

میگن استخدام بانک فقط آشنا بازیه😭

فرهنگیان هم امسال به خاطر مصاحبه پایین مردود شدم

جنگجوی زخمی غمگین❤️‍🩹🌱

الان این خبرنگارها مثل سلامی و... رسمی نیستن درسته؟میگن استخدام بانک فقط آشنا بازیه😭فرهنگیان هم امس ...

همه جا پارتی بازیه

فعلا تا سال دیگه بیا یه رشته رو انتحاب کن برو دانشگاه بعدش قبول شدی تطبیق بزن

همه جا پارتی بازیهفعلا تا سال دیگه بیا یه رشته رو انتحاب کن برو دانشگاه بعدش قبول شدی تطبیق بزن

میشه همزمان با دانشگاه درس خوند ؟ 

جنگجوی زخمی غمگین❤️‍🩹🌱

جدیدی هارو دیگه فقط پیمانی میگیرن

پسر عمو بابام دانشگاه علامه خونده بود الان تو شبکه خبر کار میکنه حتی یه مدت اعزام به خارج هم شد ولی خوب مال ۲۰ سال پیشه البته اصلا آشنا هم نداش

جنگجوی زخمی غمگین❤️‍🩹🌱

پسر عمو بابام دانشگاه علامه خونده بود الان تو شبکه خبر کار میکنه حتی یه مدت اعزام به خارج هم شد ولی ...

عرض کردم

هرچند سال یه بار در استخدامی باز میشه

یه دوره برای تامین تیم خبری نیاز داشتن ولی دیگه الان اون نیاز وجود نداره

عرض کردمهرچند سال یه بار در استخدامی باز میشهیه دوره برای تامین تیم خبری نیاز داشتن ولی دیگه الان او ...

واقعا شرایط جامعه بد شده 

شما از کجا این اطلاعات رو دارین؟

جنگجوی زخمی غمگین❤️‍🩹🌱