2777
2789
عنوان

شغل خبرنگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 33 پست
من موهام توی این راه سفید شده عزیز با اینکه سنم کمه (:

روزنامه نگاری خوندین؟ کدوم دانشگاه؟تروخدا کمکم کنین که من اشتباهی نکنم چون خانوادم از نظر مالی ضعیفن😭

جنگجوی زخمی غمگین❤️‍🩹🌱

روزنامه نگاری خوندین؟ کدوم دانشگاه؟تروخدا کمکم کنین که من اشتباهی نکنم چون خانوادم از نظر مالی ضعیفن ...

نه عزیز من وکیلم ولی تا دلت بخواد تیم های رسانه ای رو میشناسم که همه از رشته های مختلف واردش شدن و هیچکدوم ارتباطات و رسانه و خبرنگاری نخوندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیز من وکیلم ولی تا دلت بخواد تیم های رسانه ای رو میشناسم که همه از رشته های مختلف واردش شدن و ه ...

اره تو ایران مدرک آکادمیک و تخصص  مطرح نیس فقط و فقط آشنا . از رشتتون راضی هستین ؟ به نظرتون ارزششو دارم برم حقوق؟

جنگجوی زخمی غمگین❤️‍🩹🌱

پست آخرم رو بخون (:من و همسرم وکیل هستیم ولی خب من خودم دارم میرم یه جای دیگه

اها ممنون به خاطر راهنمایی ها این لطفتون رو فراموش نمیکنم🥹🌷

جنگجوی زخمی غمگین❤️‍🩹🌱