2777
2789
عنوان

خانومای متاهل کمکم کنید لطفااا😢

198 بازدید | 24 پست

من ۵ ساله ازدواج کردم....طبق گفته های بقیه زیباهستم بدنسازیم میرم هیکلمم خوبه و خودم فوق العاده تورابطه گرمم..اینا گفتم بدونین رابطه زناشوییمون خوبه ولی ازوقتی ازدواج کردیم همسرم دائمممم فیلمای بد میبینه تمام تلگرامش ازاین فیلماس و حتی وقتی سرکاره همش انلاینه و درحال تماشا...صدبار ناراحتیمو ابراز کردم و حتی به قهر کشیده شده ولی باز نگاه میکنه ولی دیگه جلوی من نمیبینه...دارم نابود میشم حتی فکر خودکشیم به سرم زده اخه چشه این مرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من الان ۲ ماه ار صا نمیشم همکارم بهم گفت فیلم ببینم شاید اونم بخاطر اینکه بتونه بیاد طرفت مجبو ...

اخه چرا؟من به خودم میرسم میتونه باخود من تحریک شه چه لزومی داره

اخه چرا؟من به خودم میرسم میتونه باخود من تحریک شه چه لزومی داره

نمیدونم من خودم خانمم وقتی بهم گفت فیلم ببین یاده حرفای سایت افتادم همه شاکین از این موضوع ولی ب من این راهکار داد حالا درست و غلطش نمیدونم

عادت کرده دیگه حالاخودکشی چرا؟ دور از جون خیانت ببینی مث من چکار میکنی؟!

بنظر من اینم یجور خیانته...فیلمایی میبینه که مثلا زنا دارن بدنمایی میکنن...این‌اگه خیانت نیست پس چیه حتما نباید بره با یکی دیگه..

نمیره اخه بهش گفتم قبلا...میگه مشکل نیس خیلی طبیعیه..

اتفاقا اصلا طبیعی نیست یه جور توجیه برای کارشه وقتی خودش شریک زندگی و عاطفی داره این کار اصلا درست نیست

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه