2777
2789

گفتم ک نامزدم رو دعوت کردن اما من ن

و من حال روحیم اصلا مناسب نبود بااین حال نامزدم 

رفت اونجا و اصلا یه خبر از من نگرفت 

منم که زنگ زده بودم خواهر شوهرم 

خواهر شوهرم رفته بود زنگ زده بود جاریم 

و گفته بود چرا وقتی قرار بوده برای خانومش طلا بخره

اون پولو قبول کردی

جاریمم به من زنگ زد فرداش

گفتش سر اینقد پول و طلا چقد گدا بازی در میاری انگار خانوادت سیرت نمیکنن منم گفتم 

تا دلت بخواد طلا دارم اما قولی ک بمن داده و من زنشم 

گفتش که تو داری سو استفاده میکنی و هنوز نامزدی حتما میخوای عقد نکرده فرار کنی 

و عمدا گوشیت شکستی که برات ایفون بخره  و گفتش

من هم جنس خودم خوب میشناسم شکستی که برات بخره ندید بدیدی

تو بخری برادرش نخوره اون وقت

منم گفتم شوهر سرپرست خانواده شه زن و بچه هاش

ن سرپرست خواهر برادر هاش

گفتش وظیفه شه و اصلا ما نمیدیم 

میرم به همه میگم که داری سو استفاده میکنی تو زندگی بکن نیستی فقط میخوای برات خیلی چیزا بخره طلاق بگیری

عکس دستبند را بذار ببینیم‌سرچی دعوا شده

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا از کجا فهمیده میخای آیفون بخری؟؟

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

چه جاری پرویی چه طور بخودش اجازه میده باشما اینجوری صحبت کنه خصوصا که الان نامزدی !! برو خونه مادرشوهرت به اونا شوهرت بگو من اشتباه نکردم بر فرص اینکه اشتباهم کرده باشم‌ ایشون به چه حقی زنگ میزنه بی احترامی هرچی از دهنش در میاد میگه !!

از جاریت بدتر شوهرته که انقدر داغونه

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

کاملا حق با توعه 

اما بی سیاستی 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست