2777
2789

داری بچه شیر میدی نمیخاد لاغرکنی بزار بعدش خوب نیس الان

فقط 35 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روزی 1 کیلو نمیشه کم کرد غیر از اینکه اب بدنت رو از دست بدی بعدشم عضله هات رو بسوزونی ، تو شیر دهی الان نمیتونی اینجوری وزن پایین بیاری شیرت کم و خشک میشه، اذیت میشی ، ریزه خاری رو کم کن فقط وعده اصلی تا کم کم بیاد پایین بعد شیردهی فستینگ رو شروع کن با پیاده روی سبک ژاپنی زود پتیین میاد

از این راهکارا استفاده کن 

البته چون تازگیا زایمان کردی 

شاید تکنیک تنفس اصولی برات خوب نباشه 

محض احتیاط انجامش نده

تکنیک های کاهش وزن

1_جویدن زیاد غذا:به همون مقدار روزانه و معمولی غذاتونو میخورین ولی با این تفاوت ک طبق نظریه ی ی پزشک ژاپنی هرلقمه رو 34 بار میجوین

اینکار علاوه بر اینکه باعث میشه مغز بخاطر دفعات جویدن زیاد گول بخوره و فکر کنه ک اع من زیاد جویدم پس حتما غذای بیشتری خوردم و زودتر دستور سیری رو صادر میکنه،باعث اغشته شدن بیشتر غذا با بزاغ دهان میشه ک ب طرزعجیبی باعث زیبایی چهره میشه. 

2_خوردن اگاهانه:

کار ساده ایه، کافیه حین جویدن غذا به این فکر کنین کاین غذا از چی درست شده؟ طرز تهیش چجوری بوده؟چطوری ب دست من رسیده؟ 

ب این کار میگن غذاخوردن اگاهانه ک بازم باعث گول خوردن مغز و سیری زودتر میشه. 

3_تنفس دیافراگمی:قوی ترین راه برای کاهش وزن این نوع تنفسه ک با هربار نفس کشیدن شکم در حالت ورزش قرار میگیره،روش اینکار اینه ک دست راستتونو روی قفسه ی سینه و چپ رو زیر سینه(روی شکم) قرار میدین و سعی میکنین طوری نفس بکشین ک به جای سینه شکمتون بالا و پایین بشه. 

کافیه اینکارو چندبار و هربار به مدت چنددقیقه در طول روز انجان بدین تا به یه عادت همیشگی تبدیل بشه.

(تصور کنین هرروز چ تو خواب چه ت بیداری 24 ساعته شکمتون در حال ورزشه) 

4_ورزش:یکی از مهم ترین راه های کاهش وزن ورزشه ک اگر اصولی انجام بشه باعث فرم گرفتن بدنتون هم میشه

کافیه ت ی باشگاه ثبت نام کنین و بهش متعهد باشین.