2777
2789

تا ۸ ماه اول عذاب کشیدم بعدش عادی شد 

حتی بیشتر حرفا و خاطرات دیگه یادم نمیاد چون ازش متنفرم 

اما اگه مشکل شما حاد نیس جدانشو شوهر خوی خیلی کمیابه اذیت میشی 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه جدا شدی سرکار برو درس بخون 

سرگرم شو 

چندسالته؟بچه هم داری؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

اسی جان الان کی جدا شده منظورت از جدا شدن دوس پسر دختر یاطلاق واضح بگو

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

تا ۸ ماه اول عذاب کشیدم بعدش عادی شد حتی بیشتر حرفا و خاطرات دیگه یادم نمیاد چون ازش متنفرم اما اگه ...

الان شرایط تون چجوری چکار میکنی ازدواج کردی؟

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

همه عکسا و پیاما و شماره شو حذف کن

خیلی به ویژگی های منفیش فکر کن و متقابلاً به ویژگی های مثبت خودت

حرفایی که می‌خوای بهش بزنیو تو کاغذ بنویس و بعد بخون و پارش کن 

اصلا هم بهش پیام نده و پیگیرش نباش

و اینکه زمان بده به خودت برای فراموش کردنش دوران جدایی مثل دوران سوگ عزیزانه

الان شرایط تون چجوری چکار میکنی ازدواج کردی؟

نه رفتم دانشگاه و یه مغازه باز کردم 

۸ ماه عذاب کشیدم چون عاشق شوهرم بودم.اره خداروشکر شرایطم خوبه فقط خواهرم اذیتم میکنه 

الان  عاشق هم دانشگاهیم شدم ۷ماهه دارم عذاب میکشم 

همش میگم کاش حسمون دوطرفه باشه خیلی پسر اوروم و مظلومیه خیلی ساده و بی ریاست اصلا با دخترا حرف نمیزنه 

کاش خپنداقل هم رشته ای بودم باهاش 

حال من که بهتر نشد... چند وقت دیگه میشه دوساال... هنوز شبا گریه میکنم🚶‍♀️

خیلی دوسش داشتی ؟ دلیل طلاقتون چی بود؟ 

من چرا فکر میکردم آدما از هم متنفر میشن موقع طلاق 

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
حال من که بهتر نشد... چند وقت دیگه میشه دوساال... هنوز شبا گریه میکنم🚶‍♀️

ببخشید شما ازدواج کرده بودین؟

یعنی الان از جدایی پشیمون هستین؟

خیلی دوسش داشتی ؟ دلیل طلاقتون چی بود؟ من چرا فکر میکردم آدما از هم متنفر میشن موقع طلاق

اتفاقا من موقع طلاق هنوز عاشقش بودم