2777
2789
منم تو شک موندم طلاق بگیرم یا نه ,جایی ندارم برم اومدم خونه ماذرم چهل شب بخاطر دیسک پاره ام ,چون زای ...

خب عزیزم مرده شاید نیاز داشته خود ارضایی کرده 

خیانت نکرده احتمالا 

اگه شوهرت خوبه برگرد.اگه معتاد و رقیق باز نیست،اگه خرج خونه میاره،اگه دختر باز نیس و اخلاق داره برگرد الاندیگه بجه داری 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دیروز عقد کردم

خوشبخت باشین عزیزم خیلی خوشحال شدم 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

خب عزیزم مرده شاید نیاز داشته خود ارضایی کرده خیانت نکرده احتمالا اگه شوهرت خوبه برگرد.اگه معتاد و ر ...

نه بعد از چهل روز رفتم ,خونه ,همش بهم میگفت برو خونه پدرت روزهای پنجشنبه و جمعه ,منم نمیرفتم ,اعصابش خراب میشد ,به هر بهانه ای میگفت چرا نمیری خونه پدرت بخاطر بچه ,راحت تره ,شوهرم تو این چهل شب تغییر زیادی کرده ,دوروزه بزور فرستادم  خونه پدرم بخاطر واکسن,بچه تب نکنه رفتم خونه پدرم ,دوباذه برگشتم بازم با همون صحنه مواجه شدم  

بهش حست رو بگو خدا کمکت کنه ایشالا

من حتی اگه از دوریش هم بمیرم بهش ابراز علاقه نمیکنم.مردا جنبه ندارن دیدم خودم 

اگه دست رد ب سینم بزنه حالم بد میشه 

نه بعد از چهل روز رفتم ,خونه ,همش بهم میگفت برو خونه پدرت روزهای پنجشنبه و جمعه ,منم نمیرفتم ,اعصابش ...

خیلی مشکوکه 

خدا خودش کمکت کنه 

ب خودت و هیکلت برس 

شلخته نباش ارایش کن و ورزش حتما یادت نره 

وقتی ببینه تو خودت ب خودت احترام میذاری اونم سمتت کشیده میشه 

عجله نکن و فعلا ب روش نیار.مثلا یه فیلم بزار دوتایی ببینید تو فیلم مرده ب زنش خیانت میکنه رو ببین 

بعد بهش بگو وای اگه من جای ادن زن بودم فورا از شوهرم جدا میشدم و مهریه میگرفتم و ابروش هم تو کل فامیل می‌بردم 

بزار بترسه بشینه سرجاش اگه خیانتی درکار هست 

ذکر یا ودود زیاد بگو 

سوره طلاق و مزمل هم زیاد بخون هرچی خیر و عافیته همون بشه 

نه رفتم دانشگاه و یه مغازه باز کردم ۸ ماه عذاب کشیدم چون عاشق شوهرم بودم.اره خداروشکر شرایطم خوبه فق ...

اون متوجه نشد بهش علاقمندی ؟ راستی مغازت چیه امیدوارم کارت خوب پیش بره چطور شوهرت دوست داشتی ولی جدا شدی؟؟؟

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

منم تو شک موندم طلاق بگیرم یا نه ,جایی ندارم برم اومدم خونه ماذرم چهل شب بخاطر دیسک پاره ام ,چون زای ...

لباس زیر زنانه؟؟؟

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

اون متوجه نشد بهش علاقمندی ؟ راستی مغازت چیه امیدوارم کارت خوب پیش بره چطور شوهرت دوست داشتی ولی جدا ...

نمیدونم تا حالا باهاش حرف نزدم رشته هامون فرق میکنه باهم حتی درمورد درس و جزوه هم نمیتونم باهاش سر صحبت و باز کنم.وقتی نگاش میکنم اونم برمیگرده نگام میکنه اما بیشتر از دوثانیه بهم نگاه نمیکنه اینکارو چندبار تکرار میکنه.

معازم لباس فروشی بود جمع کردم الان تو کار فروش عینک دودی هستم.شوهرم دوقطبی بود اعتیاد هم داشت خانوادش تو کارم خیلی دخالت میکردن دهن بین بود همش ب حرف مادرش بود 

ولی من عاشقانه دوسش داشتم میمردم واسش اما اون منو با زنای دیگه مقایسه می‌کرد از لحاظ رنگ پوست و هیکل و قیافه

خیلی مشکوکه خدا خودش کمکت کنه ب خودت و هیکلت برس شلخته نباش ارایش کن و ورزش حتما یادت نره وقتی ببینه ...

من خیلی مریضم ,دیسکم پاره شده ,ونمیتونستم یه ذره بلند شم,و حتی بروی خودم.نیاوردم و بلند شدم ,ارایش کردم اصلا نگام نمیکرد ,خیلی گذرا انگار همین دیروز منو دیده  ,خیلی گریه کردم ,خیلی زجر روحی کشیدم ,این مدتی که ,رفتم ,خونه پدرم همش زجر زایمان به کنار زجر این کارش به کنار ,این مدت همش میگفت ,بمون بیشتر بمون خونه پدرت ,وقتیم دیگه گفتم باید بیام خونه خودم ,گفت بچه اذیت میشه ,اصلا ادم سابق نبود نزدیکم نمیشد ,سر دمی باهام حرف میزد و اصلا هیچی توجهی بمن نمیکرد,همش تو خودش بود و به بچه نگاه میکرد ,بازی میکرد باهاش,اومدم تو خونه ای که کسی منتظرم نبود تو اون خونه ,خودشو دور میکرد,به هر بهانه ای ,حتی چند بار موقعی که بچه ام خوابیده بود ,خودشو بخواب میزد ,تا بامن روبرو نشه

من خیلی مریضم ,دیسکم پاره شده ,ونمیتونستم یه ذره بلند شم,و حتی بروی خودم.نیاوردم و بلند شدم ,ارایش ک ...

عزمزمه درکت میکنم 

باهاش صحبت کن مشاوره خانواده برین 

کاش حداقل بچه نمی‌آوردین

اول قبل از بچه ابنطور نبود

عزمزمه چله بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم بگیر،

عالیهههه،رد خور نداره 

روز اول ۱۰۰ تا روز دوم ۲۰۰ تا روز سوم ۳۰۰تا 

همینطوری ادامه بده تا ۵۰ روز 

با وضو رو به قبله 

روزهایی ک زیاد میشه میتونی تقسیم بندی کنی،مثلا صبح ۵۰۰تا ظهر ۱۰۰۰تا شب هم ۱۰۰۰تا