2777
2789
عنوان

از پس بچهام بر نمیام

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 79 پست
ن موافق تنبیه فیزیکی نیستم پدر مادر من اصلا مارو نمیزدن فقط وقتی بچم دنیا اومد مامانم گفت ببین ما به ...

من ی ۱۸ ماهه هم دارم شاید باورتون نشه ولی همش ملق میزنه نگرانم گردنش آسییب نبینه یهو میبینم داره راه میره میزنه 

برا منم بیدارناز ساعت ۱۱ فیوزو زدم خیر سرم تو تاریکی مطلقیم بخوابنتازه جون گرفتن بازی میکننخب من چکا ...

به عنوان مادر بچه ها رو رها نکنید که هر کاری خواستن بکنن .

وظیفه شما دایه بودن نیست که خواهر من شما مادری . 

با توجه به سنشون براشون خط قرمز تعیین کن و قاطع باش.

غذا ها رو خیلی دقت کن ببین بعضی بچه ها خوراکی شیرین که شب بخورن سخت تر میخوابن . نوشابه و شکلات و شیرینی رو برای صبح نگه دارن‌.

صبح زودتر بیدارشون کن .

شب هم چند تا بازی تحرکی با فاصله دو ساعت تا زمان خواب یعنی اگه قراره ده بخوابن دیگه حداکثر تا ۸ انرژی شون رو تخلیه کن و ۸ تا ۱۰ تو فاز بازی های نشستنی و آروم باشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دوس دارم یک روز پسران نازنین شما تاپیک بزنن و از خصوصیات شما بگن، بنظرم جالب خواهد بود...البته ...

من اصلا ادم کاملی نیستم

ولی خب داد زدن تو خونه نداریم پسرا هم پرخاشگر نیستن شکرخدا ولی خب خیلی خصوصیات خیلی ربطی به تربیت نداره

شما هرکار بدی کردی یا خودم هرکار بدی کردم مقصر مامانمه؟ ن الزاما

با همسرم بحث داریم ولی ن جلو بچها تو چت

در کل من دارم ۱۰۰۰ خودمو برا بچم میزارم ولی اینکه در نظر بچها مامان خوبی باشم یا ن رو نمیدونم که 

مامان دوتا گل پسر

من ی ۱۸ ماهه هم دارم شاید باورتون نشه ولی همش ملق میزنه نگرانم گردنش آسییب نبینه یهو میبینم داره راه ...

پسر بزرگه منم دائما ملق میزنه

میدوئه یهو ملق میزنه

مامان دوتا گل پسر

یه چیزی بگم تعجب کنید تا صبح خواب نری 😂😂😂همکارم که معلوم هم هست بهم میگفت از دوستش شنیده که یه خا ...

این چه سمی بود آخه 

تورو خدا خواهش میکنم آدرسش رو از دوستت پیدا کن زنگ بزن اورژانس اجتماعی بیان طفل معصوم رو نجات بدن 

یه چیزی بگم تعجب کنید تا صبح خواب نری 😂😂😂همکارم که معلوم هم هست بهم میگفت از دوستش شنیده که یه خا ...

خب ایشون واقعا مشکل روحی داره

این تنبیه نیست شکنجست و بنظرم جرم هست

مامان دوتا گل پسر

اصلا ادم تند برخورد کردن نیستملجبازیم نمیکنم بچن دیگولی انگار دیگ از کنترل خارج شدن

اره میدونم خیلی وقتا منم به جنون رسیدمو داد کشیدمو گریه کروم

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،
این چه سمی بود آخه تورو خدا خواهش میکنم آدرسش رو از دوستت پیدا کن زنگ بزن اورژانس اجتماعی بیان طفل م ...

مادرش مریض روانی بود فک کنم

وگرنه که آدم سالم همچین کاری نمیکنه

فک کن دست یه آدم بزرگ سیلی بزنه به بیضه یه پسر بچه چه دردی می‌کشه جیگرم آتیش گرفت براش

تازه میگفت حداقل ۲۰ تا سیلی رو میزنه

به عنوان مادر بچه ها رو رها نکنید که هر کاری خواستن بکنن .وظیفه شما دایه بودن نیست که خواهر من شما م ...

رها که بخوامم نمیشه بکنم😅😅چسبیدن بمن 

من خودم خیلی ادم منضبطیم ولی خوشبختانه یا متاسفانه بچها خیلی طبق برنامه من نیستن

منم دوست ندارم ریات وار زندگی کنن ولی خب خودم کلافه شدم

مامان دوتا گل پسر

اوه چه مامان نکبتی.به نظرم این کارش دیه داره.

مادرش مریض روانی بود فک کنم

وگرنه که آدم سالم همچین کاری نمیکنه

فک کن دست یه آدم بزرگ سیلی بزنه به بیضه یه پسر بچه چه دردی می‌کشه جیگرم آتیش گرفت براش

تازه میگفت حداقل ۲۰ تا سیلی رو میزنه

رها که بخوامم نمیشه بکنم😅😅چسبیدن بمن من خودم خیلی ادم منضبطیم ولی خوشبختانه یا متاسفانه بچها خیلی ...

یه بخش بزرگی به خاطر بچه گی شونه 

ولی شما میتونی مدیریت کنی.

یه فضایی توی خونه بذار که بازی های مورد علاقه شون باشه نباید بیرون از اونجا بازی کنن.

منضبط بودن رو همین حالا هم میشه تبدیل به عادت بچه ها کرد با بازی و تکرار.

پسر بزرگتون پنج سالشه و الان باید بتونه خیلی از رفتارش رو کنترل کنه.

هردو تا بچه هاتون باید بتونن خودشون رو مشغول کنن .چرا همه اش به شما میچسبن؟