2777
2789
عنوان

از سیاست های همسر داری به من بی سیاست بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 44 پست

نمیخوام ناامیدت کنم ولی دیره .اولا ک خودتو با هیچکس مقایسه نکن .دوما ک کم کم کم کم شروع کن به تغییر .ناگهانی همه چی رو خراب میکنه

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

غلط کرده تو هم هار بشی به مقدار کوتاه میاد

دوماه قبل سر اینکه عروسب چادر سر نکردم منو کتک زد چشام کبود شد سرم صربه خورد یک ماه و نیم توی خونه نشیتمو باهاش قهر کروم. اومد یه روز تهدیدم کرد ب طلاق گفتم باشه بریم طلاق بچه هانم مال خودت مهریه امم کامل بده. شبش اومد بغلم کرو مردک بیشعور.

الان میگه چرا قهر نکردی اونمویع خوته بابات نرفتی یا نرفتی ازم شکایت کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته بتونی عوضش کنز بعد اینهمه سال فقط سعی کن حای صبوری یکم جلوش وایسی و بیشتر باهاش حرف بزن بالاخره اونم پخته تر شده

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
چجوری عزیزدلم تغییر کنم چیکار کنم

اول اینکه مقایسه نکن ، ب هیچ کس حسادت نکن .بد هیچکس رو پیش شوهرت نگو . مثلا اونا چیکار میکنن ؟همیشه ارایش کن آراسته باش ، دنبال علایقت برو با ادمای درست و حسابی معاشرت کن . یه وقتایی برا خودت باش .باشگاه پیاده روی اینا . وقتی زنی خودشو دست کم و نادیده میگیره شوهرشم نادیده میگیره دیگه .شروع کن ریز ریز پس انداز کردن.اگه راه داره خرج تراشی کن

سخته بتونی عوضش کنز بعد اینهمه سال فقط سعی کن حای صبوری یکم جلوش وایسی و بیشتر باهاش حرف بزن بالاخره ...

همین امروز یهو گفت فلان حرفو بگم به مادرت نگی. گفتم مگه من مثل توام همه چی به داداشت زنگ میزنی میگی . دعوای زن و شوهری چرا به برادرت گفتی . هموجور ک من به هیشکی نگفنم گفت اشتبات همینه باید ب خانوادت بگی تا اونا کاری کنن مثلا منظورش اینه واسش کار پیدا کنن و کمک مالی کنن. گفتم نخیر نیار نیست ب خانوادم بگم باید میرفتم پزشکی قانونی بابت کتکت ازت شکایت میکردم

اول اینکه مقایسه نکن ، ب هیچ کس حسادت نکن .بد هیچکس رو پیش شوهرت نگو . مثلا اونا چیکار میکنن ؟همیشه ...

خودم شاعلم گلم ولی حقوقم با شوهرم خرج خونه میشه. یه مدت باشگاه رفتم ولی الان کمی سختمه با سه تا بچه. 

اول اینکه مقایسه نکن ، ب هیچ کس حسادت نکن .بد هیچکس رو پیش شوهرت نگو . مثلا اونا چیکار میکنن ؟همیشه ...

همین امروز یهو گفت فلان حرفو بگم به مادرت نگی. گفتم مگه من مثل توام همه چی به داداشت زنگ میزنی میگی . دعوای زن و شوهری چرا به برادرت گفتی . هموجور ک من به هیشکی نگفنم گفت اشتبات همینه باید ب خانوادت بگی تا اونا کاری کنن مثلا منظورش اینه واسش کار پیدا کنن و کمک مالی کنن. گفتم نخیر نیار نیست ب خانوادم بگم باید میرفتم پزشکی قانونی بابت کتکت ازت شکایت میکردم

همین امروز یهو گفت فلان حرفو بگم به مادرت نگی. گفتم مگه من مثل توام همه چی به داداشت زنگ میزنی میگی ...

ببین بحث بحث میاره حتی وقتی میدونی داره تیکه میندازه ک ب کسی نگی با خنده بگو چشششم .اول اینکه میفهمه نمیتونه ارامشت رو بهم بزنه .دوم اینکه جلو بحث رو گرفتی و تیکه های بیشتری نمیندازه بهت 

از بس نق میزنه ماهی ۵۰ تومان وام میدیم کلی خرج خونه ست. دلم ساعت میخواد ملاحظه اش میکنم نمبگم بخره. 

ببین بحث بحث میاره حتی وقتی میدونی داره تیکه میندازه ک ب کسی نگی با خنده بگو چشششم .اول اینکه میفهمه ...

درسته متاسفانه میدونه زود جوش میارم و همش تیکه میندازه ب خانوادم بعدم میگه ازشون دفاع کن تا ب کجا میرسی. یا میفهمه از جاریم بدم میاد هی اسمشو میاره

ببین بحث بحث میاره حتی وقتی میدونی داره تیکه میندازه ک ب کسی نگی با خنده بگو چشششم .اول اینکه میفهمه ...

گلم میشه درخواست دوستی بفرستم از زندگیم کامل بگم راهنمایم کنین؟

خودم شاعلم گلم ولی حقوقم با شوهرم خرج خونه میشه. یه مدت باشگاه رفتم ولی الان کمی سختمه با سه تا بچه.

خب خیلی خوبه ک شاغلی ولی همیییشه پس انداز داشته باش .امروز میری خرید مثلا ۱۵۰۰ خرجت میشه ۵۰۰ میمونه دستت ،درجا بده یه طلا ۵۰ سوتی .یجا قایم کن هیچ احدالناسی باخبر نشه  ‌. بهترین لباس رو برا خودت بگیر ‌.استایل کن از دخترای امروزی کمک بگیر .ولی چش بازارو در نیار یهووو .