2777
2789
عنوان

مامانم میگن برو معماری که تو هیچی دیگه موفق نمیشی

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 26 پست
بیاید یه دستی به سر من بکش راهنماییم کن😂😭تجربی خوندم به نظرت چه رشته ای برم برای بورسیه خوبه

کلان علوم پایه ها مهاجرت سریع تری دارن اگه نمیخوای مثله دندون پزشکی و پزشکی و اینها امتحان مچ شدن بدی تو آمریکا چون مدرک پزشکی هیچ جا مورد تاییدشون نیست و باید آزمون بدی حالا اسم آزمونش خاطرم نیست تو اون تایمی که اون آزمون رو برای یک دانشگاه قبول بشی هم خودت باید هزینه های خودت رو از جیب بدی خلاصه سمت رشته های مهندسی شیمی زیست سلولی مولکولی زیست شناسی پرستاری هم فکرکنم بتونی بهاش ارشد رشته مرتبط با سلامت رو اپلای کنی خلاصه هر رشته تو تجربی بجز دندون پزشکی و پزشکی و دارو  البته من زیاد دیدم دکتر ها که امسال امتحان قبول شد بودن و لینک دین پست گذاشته بودن ولی خب هزینه زیادی از جیب کرد بودن 

راستش از هزینش نگران نیستم چون توی استودیو پادکست کار کردم و حتی یه مدت صداپیشه ی انیمیشن بودم چهارد ...

برگامم 

پس صدات خوبههه~~ *مدیونی فکر کنی وسوسه شدم بشنوم*🤣

چون از منم زیاد تعریف کردن تستم دادم ولی نرفتم (خیلی گرون بود)

۷ تومن :)

ولی ببین

تو که انقدر علاقه داری بهش

از بابت فول فاند نگران نباش 

چون صدتو بزاری امکان نداره قبول نشی جدی میگم

چون تنها چیزی که مهمه معدل و ....اینجور چیزاست

فکر کن بری ریاضی معدلت بشه ۱۴ 

خب قطعا شانس قبولیت میاد پایین

مگر اینکه استعداد خیلی زیادی تو ریاضی داشته باشی ولی با این 

حال هم علاقه هم باید دخیل باشه :>

من خودم به خاطر هزینه ها شک دارم 

گرافیک و نقاشی دوست دارم میتونم‌کار کنم ولی فاندش سخته

ولی معماری خیلی شانسش بیشتره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هعی پس همون احتمالا نرم افزار رو مسلط نبوده که حقوقش اون جا کم بوده...(چون گفتی زیاد سفر بود و خوش گ ...

بحثس بلد بودن نرم افزار خاصتی یا مهارت نیست اون مقدار فاند تو اون رشته کمه و ایشون چه TA میشد چه RA بازهم حقوش تو همون بازده بود و بجز ایتالیا چند جا دیگه هم در نظر داشته باش چون الان اکثراً سفارت ها تو تهران دیگه ویزا صادر نمیکنند برای ایرانی یا خیلی خیلی کم صادر میکنند مثلا المان دیگه ویزا نمید بخاطر شرایط ایران یک پلن B برای خودت داشته باش 🤦‍♀️

کلان علوم پایه ها مهاجرت سریع تری دارن اگه نمیخوای مثله دندون پزشکی و پزشکی و اینها امتحان مچ شدن بد ...

مرسییی عزیزم که انقدر توضیح دادی

من حقیقتش اگر تجربی برم به جانور شناسی ،رواشناسی ،گیاه پزشکی و یکم دامپزشکی فکر میکنم نمیدونم خوبن یا نه برای مهاجرت

بعد یه سوال دیگه

منی که الان تجربیم اگه بخوام برم مهندسی مکانیک یا برق بخونم باید حتما کنکور ریاضی بدم؟یا با سوابق هم میشه

بخدا انقدر سردرگمم بین رشته های مختلف دوست دارم گریه کنم🤡😭

کاش ۲۴ سالگی تازه انتخاب رشته میکردیم یا ۲۰ سالگی نه ۱۸

برگامم پس صدات خوبههه~~ *مدیونی فکر کنی وسوسه شدم بشنوم*🤣چون از منم زیاد تعریف کردن تستم دادم ولی ن ...

مرسیی قربانت 🩵🩵🫠

نهه من ریاضی رفتماا....تو تاپیک اشاره کردم نمونه دولتی خوندم تموم شد.... ولی موندم دانشگاه برم مهندسی معماری یا یه رشته ی فول فاند خور :(

هر رشته ای بورسیه داره ذهنت درگیر نکن منو کزخل‌ از بقیه مشورت خواستم البته علاقه هم داشتم‌ اومدم روانشناسی سال اولمه‌ پارسال بعد کنکور از عموم ک المانه‌ مشورت خواستم درس هاییم‌ ک ت روانشناسی میخونیم‌ همش راجب نظریات‌ خارجیاس‌ حالا امیدوارم بورسیه داشته باشع

مرسییی عزیزم که انقدر توضیح دادیمن حقیقتش اگر تجربی برم به جانور شناسی ،رواشناسی ،گیاه پزشکی و یکم د ...

مهندسی مکانیک هم برق رو راحت میتونی آزاد شرایط معدل ثبت‌نام کنی کنکور نمی‌خواد مگه برای دولتی یا آزاد های مثله علوم تحقیقات و تهران مرکز  با جانور شناسی روانشناسی و گیاه پزشکی هم میتونی اپلای کنی فقط تمرکز روی نمراتت باشه چون خیلی مهمه و نمره آزمون زبانتو بالا بگیر مثلا ایلتس 8 اگه تونستی تو دوران کارشناسی مقاله هم کاربکنی که چاپ بشه هم خیلی تاثیر مثبت دار رو مهارت هات راجب رشتت هم خیلی کارکن مثلا نرم افزار هاش چون وقتی میخوای رزومه بنویسی خیلی بدردت میخور و رزومت خالی نمی‌مونه 

مهندسی مکانیک هم برق رو راحت میتونی آزاد شرایط معدل ثبت‌نام کنی کنکور نمی‌خواد مگه برای دولتی یا آزا ...

مرسییییی :>🌱🍒

آره اگه نهایتا آزاد رفتم مثل مکانیک اینا احتمالا همراهش میرم سر کار تا فشار وارد نشه

ولی خیلی ازت ممنونم که راهنمایی کردی

امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیوفته

یه رشته خفن و یه مرد خوشگل گیرت بیاد🎀😔✋🏻✅