2777
2789
هرچی هست حتما نظر دانشجوها رو بپرسخواهر من رفته بود تهران جنوبخونشو تو شیشه کرده بودن

چون من هرچی دانشجو این دانشگاه دیدم یا رشته های علوم انسانی بودن یا هنر من راجب مهندسیش و استاد هاش میخواستم بدونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون من هرچی دانشجو این دانشگاه دیدم یا رشته های علوم انسانی بودن یا هنر من راجب مهندسیش و استاد هاش ...

عه شمایییی

الان آیدی رو خوندم😂😭

خب ببین من بودم از چند تا بچه های انسانی اینا میپرسیدم  دوستی از بچه های مهندسی ندارن، که بخوای تایم کلاسا رو مطلع بشی

یا از یه کارمندی درموردش سوال کن مثلا بچه های کامپیوتر چه ساعتی میان ...(خودم نمیدونم اینکار منطقی هست یا نه)چون تو محیط دانشگاه نبودم

اگه بتونی باهاشون ارتباط بگیری خیلی خوب میشه

عه شماییییالان آیدی رو خوندم😂😭خب ببین من بودم از چند تا بچه های انسانی اینا میپرسیدم دوستی از بچه ...

آره بابد بپرسم چون تنها دانشگاه آزادی که تو تهرانه و رشته مهندسی اصلیش مثله برق مکانیک کامپیوتر و ... بدون آزمونه همینه باید برم یه پرس جویی بکنم چون جاشم ناجور قیام دشته 😂

از لحاظ موقعیتی تو شهرستان پاکدشت حاشیه تهران از لحاظ علمی سطح پایینه کلاساش شبیه مدرسه بی امکاناته ...

خب اخه خیلی دو دلم تنها واحدی که تو تهران مهندسی مکانیک بدون آزمون دار همینه و یادگار امام که اون هم تو شهر ری نمی دونم چیکار کنم