2777
2789
عنوان

از سیاست های همسر داری به من بی سیاست بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 44 پست
گلم چون اخلاق گندشو میشناسم سکوت میکنم حرفی بزنم بدتر میکنه هارتر میشه

به نظرم مرد خودش باید درک و شعور و منطق  زندگی مشترک داشته باشه

مردی که کتک می‌زند فحاشی می‌کنه اذیت می‌کنه

یا قلدره و یکی مثل خودش حریفش میشه که این زندگی مشترک میدون جنگه 

با بیماره و باید درمان بشه

سیاست فایده نداره

درسته متاسفانه میدونه زود جوش میارم و همش تیکه میندازه ب خانوادم بعدم میگه ازشون دفاع کن تا ب کجا می ...

ببین خنده و بی خیالی بهترین کاره کم کم اثر چرت و پرتاش میره . هر چی هم گفت با خنده بگو همین ک هست . برو خداتو شکر کن مث اون نیستم وگرنه مث داداشت خشتکت رو سرت بود

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خیلی خوبه ک شاغلی ولی همیییشه پس انداز داشته باش .امروز میری خرید مثلا ۱۵۰۰ خرجت میشه ۵۰۰ میمونه ...

همیشه از خرید برای خودم حس بدی میگیرم میگم همونو برای بچه ها بخرم

من خاله م ۳۰سال صبوری کرد و فقط چشم گفت قناعت کرد دندون رو جیگر گرفت شوهرش کتکش نمیزد ولی تحقیرش میکرد و اصلا اجازه بیرون رفتن نداشت موادغذایی نمی آورد خونه پول دست خاله م نمیداد تو انباری ۲تابطری بنزین گذاشته بود و مدت ب مدت خاله م رو تهدید میکرد ک خونه زندگی رو آتیش میزنم اینارو دختر خاله م برا تعریف کرد ی بار خاله م انگاری جنون بهش دست بده پا برهنه دوید سمت انباری خونه شون ویلاییه و خیلی بزرگ و قدیمیه بنزین رو ریخت تو اتاقا آشپزخونه حتی رو شوهرش 

دختر خاله م  میگفت باباش شوک شده بود حتی بچه ها هیچ وقت مادرشونو اینطوری ندیده بودن و بعد خاله م دنبال کبریت رفت ک خداروشکر کبریت نداره 

ولی بعد از اون قضیه شوهرش آدم شد و گوش ب حرف خاله م میده بعد از ۳۰ سال بردش کربلا 

خودم شاعلم گلم ولی حقوقم با شوهرم خرج خونه میشه. یه مدت باشگاه رفتم ولی الان کمی سختمه با سه تا بچه.

با این اخلاقاش بعد حقوقتو خرج خونت میکنی ؟؟؟ ی قرون هم بهش نده خیلی خوب رفتار میکنه کمکشم بکنی .

گریه ام گرفت

خونه زندگیش اسفبار بود لباسای خودشو دختراش اسفبار بود خاله م بخاطر اینکه فقط دختر داشت شوهرش تحقیقرش میکرد ۵تا دختر داره ۳تاشون شاغل شدن خداروشکر یکیشون بانک .دادگستری و معلم شدن دوتاشونم الان نهم و یازدهم هستن دخترا ک شاغل شدن وضع زندگیشون تغییر کرد خدارو شکر 

خونه قدیمی رو از نو ساختن دخترا با کمک همدیگه    

خونه زندگیش اسفبار بود لباسای خودشو دختراش اسفبار بود خاله م بخاطر اینکه فقط دختر داشت شوهرش تحقیقرش ...

هزار ماشالله.هر دخترش صد پسر می ارزه❤️🌹😍تو کشور ایران فقط به پسر رو میدن که بعد از ازدواج میگه من چه گوهی هستم پس گند بزنم به زندگیم.

سلام

اسی 

خیلی از ما خانما فکر میکنیم با کوتاه امدن چشم گفتن نادیده گرفتن توهین ها و تحقیرها و... میتونیم زندگیمونو حفظ کنیم.

اما 

خیلی از مردها و کلا آدما وقتی ما ی قدم میریم عقب اونا دوقدم میان جلوتر

حریمی برامون نمیزارن ک بمونه

دیگه خودتو تو این ۱۹ سال اثبات کردی

یا همینجور تو نقطه ی امن خودت بمون اما بدون حرمت و عزت نفس

یا برای خودت و شخصیت خودت تلاش کن. یادت باشه از اول گفتن حق گرفتنیه

جایی که بهت توهین شد برنتاب

قاطعانه اعتراض کن نه با جیغ و داد و فریاد

شجاع و جسور باش نه بزدل و محافظه کار

صحبت های ابوالفضل طحانو دقیق و درست گوش بده و اونجور که ب نفعته ب کار ببند

ب نظرم تنها مشاوری که ب درد آدمای محافظه کار مثل ما میخوره صحبتهای ایشونه

گوش بده تا بفهمی مردها چقدر از ترس و ارامش طلبی ما ب نفع خودشون استفاده کردن

ما فکر میکنیم مردها از یک زن بله چشم قربانگو خوششون میاد

درصورتیکه این یک اشتباه بزرگه

سلاماسی خیلی از ما خانما فکر میکنیم با کوتاه امدن چشم گفتن نادیده گرفتن توهین ها و تحقیرها و... میتو ...

دقیقا درسته عزیزم خیلی دوست دارم با عزت نفس باشم. اگه داد بیداد میکنه و نق میزنه جوابشو میدم ولی اون بدتر میکنه دوست دارم قوی باشم