۱۹ ساله فقط سادگی و صبوری خرج دادم در برابر عصبانیت ها بی منطقی ها کتک ها ازار روحی دادن ها. خستم خیلی خسته. بهم کمک کنید باسیاست باشم از این ب بعد . جاری دارم جلوی ما هر توهینی ب شوهرش میکنه هر حرفی رو میرنه ولی شوهرش دست به سینه اونه همه چی رو هم بنامش زده . بخاطر زنش قید خانوادشم زده و فقط کنار خانواده زنشه. اونکقت من که ۱۹ سال صبور بودم سکوت کردم حرمت حفظ کردم سهمم تتهایی دلمه. بگین چه کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا بعضیا فکر میکنن اینکه هیچی نگن و اجازه بدن بقیه باهاشون هرجور دوست دارن رفتار کنن یه ویژگی مثبت و صبوریه و براش باید بهشون جایزه بدن؟
لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
فک کردم 19سالته بعد فهمیدم 19سال تجربه زندگی مشترک داری.
خواهرخوبم دیگه شوهرت بدعادت شده رفته
😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه: برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅
چرا بعضیا فکر میکنن اینکه هیچی نگن و اجازه بدن بقیه باهاشون هرجور دوست دارن رفتار کنن یه ویژگی مثبت ...
متاسفانه این یه ویژگی شخصیته. و تغییرش خیلی سخته. درست مثل کسی که میگن فلانی دست خودش نیست زود عصبی میشع. اینا هم دست خودشون نیست زود جا میزنن
😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه: برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅