2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش شوهرت از مادرش بد نگو به فامیلای شوهرت خیلی کار نده ادامه تحصیل بده به خودت برس خوب باشمردا عاش ...

یغنی چی ب فامیلای شوهرت خیلی کار نده؟؟؟

لیسانس دارم دیگه ادامه ندادم 

حالا من فکر میکردم مردا عاشق زن معمولین ن قدرتمند 

بدون دعوت خونه شون نرو شب نمونرابطه ی کامل نداشته باشزیاد به همسرت نچسب اگر‌ بحث تون شد به هیچ عنوان ...

من دوست دارم وابستم باشه چیکار کنم؟؟؟

گزینه ۴ انجام میدم 

گزینه ۳ دیگه کار از کار گذشته 😁

من دوست دارم وابستم باشه چیکار کنم؟؟؟گزینه ۴ انجام میدم گزینه ۳ دیگه کار از کار گذشته 😁

رسم دستمال ندارید حتما خیالت راحت بوده😂

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

یغنی چی ب فامیلای شوهرت خیلی کار نده؟؟؟لیسانس دارم دیگه ادامه ندادم حالا من فکر میکردم مردا عاشق زن ...

قدرتمند بنظرم یعنی کسی که به خودش میرسه و استقلال مالی داره 

این نظر منه 

مثلا بعضی خانوما هستن هی از خانواده شوهر بد میگن 

نکن واقعا زشته شخصیت خودتم می‌بری زیر سوال

نام‌کاربریم جهت خنده

بدون دعوت به هیچ وجع خونشون نرو زیاد از خودت براشون نگذر 

بی احترامی میبینی جدی بگیر از کنارشون نگذر اینو از تجربه خودم میگم

فک کن اگه به شوهرت نگی و بد گویی نکنی و گلایه نکنی خیلی زن بساز و خوبی هستی نه ببین شوهرت فک میکنه لایق اون رفتار هایی و میگه ببین این از خاتواده من راضیه ولی خانوادم از این راضی نیستن پس مقصره و میگم که بی احترامی دیدی بگو که بدون 

خونشون اونقد کار نکن که کلفت بنظر بیای چون هیچ جوره نمیتونن تو رو مث دخترشون ببینن بگن محبت داره که کار میکنه میگن چه کلفت خوبیه و وظیفشه 

من خودم اینقدددد اینا رو رعایت نکردم و بی احترامی دیدم کاری نداشتم کار کردم دعوت نکردن منو همش سکوت کردم که الان پشیمونم الات ۶ ماهه یکی نگفته بیا یه سر بزن عقدی منم تصمیم گرفتم حتی اگه بگن هم نرم

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

من دوست دارم وابستم باشه چیکار کنم؟؟؟گزینه ۴ انجام میدم گزینه ۳ دیگه کار از کار گذشته 😁

لازم نیست هر روز بهش اول شما پیام بدی یا زنگ بزنی 

ریزجریانات روزمره ات تعریف نکن براش

بذار بدونه برنامه های خودت داری

این کارا رو انجام بدی بیشتر سمتت میاد مردا از زنای مستقل خوششون میاد 

قدرتمند بنظرم یعنی کسی که به خودش میرسه و استقلال مالی داره این نظر منه مثلا بعضی خانوما هستن هی از ...

ن اصلا بد نیستن که بدشونو بگم 

بعضی وقتا ی چیزی رو مخم بره ب مامانم میگم ن شوهرم 

بدون دعوت به هیچ وجع خونشون نرو زیاد از خودت براشون نگذر بی احترامی میبینی جدی بگیر از کنارشون نگذر ...

شما چند سال ازدواج کردی؟؟؟

من خیلی تنبلم تهش ی ظرف میشورم اخرشم رنگ و روم سفید میشه خخخخ