sevdase مدیر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 19708 عنوان شش ماه عقدم از تجربه هاتون بگید | مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 56 پست استفاده کنم چه کارایی انجام بدم چه کارایی نه ؟؟؟؟ 1404/06/04 | 16:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیندرلا_عاشق عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 1971 سنت. خیلی. کمتر. از. منه عزیزم بعد. متوجه. حرفام میشی دورت بگردم بعدا متوجه چی میشم وقتی بعدا خونه خودم باشم متوجه این میشم که رابطه داری دیر میری خونه خودت طرف به فکر نی🤣 خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
sevdase مدیر استارتر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 19708 دورت بگردم بعدا متوجه چی میشم وقتی بعدا خونه خودم باشم متوجه این میشم که رابطه داری دیر میری خونه خو ... ببین همه پسرا مثل هم نیستن پسری ک اینجوری پشتت وایساده با ی رابطه عاشقت میشه ن ولت کنه
سیندرلا_عاشق عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 1971 بحث. تهران. و شهرستان. نیست. که🤐🤐🤐🤐🤐 بحث. نظر. وعقیده شخصیه بلخره. همه. تهرانی هام از شهرستان ... چقد وسط حرفات نقطه هست دهات چیه عزیزم اصن کلمه دهات چیز قشنگی نبود ادم هم عروسی نمیگیره دستش خالیه وگرنه کی دوس داره رابطش هم پر از محدودیت باشه خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
سیندرلا_عاشق عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 1971 ببین همه پسرا مثل هم نیستن پسری ک اینجوری پشتت وایساده با ی رابطه عاشقت میشه ن ولت کنه منم همینو میگم که همه مردا رو نسوزونیم به پایدیه سریا شوهر منم یه سرس خصوصیت بد داره یهو زود عصبی میشه ولی خب خوبی هم نباید گذاشت زیر پا خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
artisام عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 18241 چقد وسط حرفات نقطه هست دهات چیه عزیزم اصن کلمه دهات چیز قشنگی نبود ادم هم عروسی نمیگیره دستش خالیه و ... تند. تند. تایپ. میکنم برای همین. نقطه میوفته. ادعای. دارندگی. میکنن. عزبزم کاری به. عروسی ندارم تکلیف. ادم. باید مشخص شه دختر خونه هست یازن. مردم؟مفت. مفت میخوای. نیازت تامین. شه و هزینه. مسکن هم. ندی؟ چون. تهران. تهران. کرد. گفتم. دهات 😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه تیکر بارداری نیست قبل از صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
artisام عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 18241 دورت بگردم بعدا متوجه چی میشم وقتی بعدا خونه خودم باشم متوجه این میشم که رابطه داری دیر میری خونه خو ... نه کلا. از. یه سنی. به بعد. ادم. ذهنیتش. عوض. میشه کلا به مردا نباید. زیاد بها داد 😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه تیکر بارداری نیست قبل از صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
سیندرلا_عاشق عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 1971 تند. تند. تایپ. میکنم برای همین. نقطه میوفته. ادعای. دارندگی. میکنن. عزبزم کاری به. عروسی ندارم تکل ... اینکه طرف جیبش پر باشه و بفکر نباشه اره حق میدم واقعا ولی ما جفتمون داریم تلاش میکنیم برای شرایط عروسی و خونه که زودتر بریم خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
artisام عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 18241 اینکه طرف جیبش پر باشه و بفکر نباشه اره حق میدم واقعا ولی ما جفتمون داریم تلاش میکنیم برای شرایط عرو ... بعضیا همینطوری. ادمو نگه میدارن. من ترجیح میدم استرس بی بی. چک نداشته باشم توعقد 😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه تیکر بارداری نیست قبل از صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
سیندرلا_عاشق عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 1971 بعضیا همینطوری. ادمو نگه میدارن. من ترجیح میدم استرس بی بی. چک نداشته باشم توعقد الان متاهلی خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
artisام عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 18241 الان متاهلی نه. مگه. باید متاهل بود. که. فهمید. خیلی. از. متاهلا. بعد. ده بیست سال همینو میگن 😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه تیکر بارداری نیست قبل از صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
سیندرلا_عاشق عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 1971 نه. مگه. باید متاهل بود. که. فهمید. خیلی. از. متاهلا. بعد. ده بیست سال همینو میگن عزیمی چقد عصبی کلا سوال کردم ببخشید اصن باهات حرف زدم اینقدم نقطه نزار تو رو خدا خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
sevdase مدیر استارتر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 19708 تند. تند. تایپ. میکنم برای همین. نقطه میوفته. ادعای. دارندگی. میکنن. عزبزم کاری به. عروسی ندارم تکل ... من دستم تو جیب خودمه البته ک همسرم هزینه میکنه مثل تو محتاج پول کسی نیستم بعدشم رابطه ی چیز دو طرفس .اون زن خراب در قبال رابطه باید هزینش کرد چرا بهت بر میخوره میگم تهرانم ....ی سری تفاوت ها هست