2777
2789
عنوان

شغل مهارتی بهتره یا شغل دولتی

64 بازدید | 6 پست

سلام دوستان

فرض کنید یک جوان ۱۸ ساله تازه دیپلم گرفته.

او می‌تونه دو مسیر رو انتخاب کنه:

1. بره سراغ یادگیری یک شغل مهارتی مثل لوله‌کشی، جوشکاری، تراشکاری، گچکاری و … و بعد از چند سال به عنوان اوستا یا پیمانکار کار کنه. درآمد این کارها در تهران می‌تونه حتی ماهی ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون باشه.

مثلاً استادکار مکانیک ماشین که مغازه اجاره کرده ماهی ۳۰۰ میلیون تومن حداقل درآمد داره

از رییس جمهور و وزیر هم بیشتر 

2. مسیر دانشگاه رو انتخاب کنه، لیسانس و فوق‌لیسانس بگیره و در نهایت در یک شغل دولتی مثل معلمی، کارمندی، بانک و ادارات مشغول بشه. درآمد این شغل‌ها معمولاً بین ۱۸ تا ۳۰ میلیون در ماه هست.

حالا اگر شما جای اون جوان باشید، کدوم راه رو انتخاب می‌کنید؟

🔹 شغل مهارتی با درآمد بیشتر ولی شاید پرزحمت‌تر؟

🔹 یا شغل دولتی با حقوق ثابت، امنیت شغلی و پرستیژ اجتماعی؟

همچنین به نظرتون برای ازدواج، شما یا خانواده‌ها بیشتر به کسی مثل لوله‌کش یا جوشکار با مدرک دیپلم موفق اهمیت میدن یا کارمند رسمی با مدرک دانشگاهی فوق لیسانس؟

ببین اگه اعصابش میکشه اگه صبر و تحملش سر و کله زدن با مردم رو داره صد درصد شغل مهارتی 

اگه نه زود جوشه و کم تحمل بره همون شغل دولتی

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم الان دیگه دنیا، دنیای مهارته

سخت تر میشه از طریق درس خوندن به اون میزان و نفوذ و موفقیتی که از طریق مهارت بدست میاد رسید 

من خودم همیشه غبطه اینو میخورم استعداد هیچ مهارتی جز نویسندگی و درس خوندن نداشتم وگرنه قطعا اون مسیرو میرفتم 

از اونجایی که اینجا کاربر جدید نبودن خیلی مهمه..! باید بگم از سال 1401 خواننده خاموش بودم... نمیدونم چی شد که یهو تصمیم گرفتم کاربری تشکیل بدم... شاید بخاطر این بود که میدونستم نمیتونم دنیا رو تغییر بدم ولی میتونم لبخند رو لب یه نفر بیارم، میتونم به یکی کمک کنم از باتلاق ناامیدی خارج بشه، میتونم با یکی حرف بزنم تا آروم بشه، میتونم جزو آدمای خوب زندگی کسی که از همه خستست بشم چه تو ارتباطاتم چه توی فضای مجازی که مردم بی پروا مشکلاتشونو میگن 🙂🤍🌱                                            زندگی برام یه گله، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

مدرک تحصیلی شما چیه ؟

فعلا دانشجوعم 

از اونجایی که اینجا کاربر جدید نبودن خیلی مهمه..! باید بگم از سال 1401 خواننده خاموش بودم... نمیدونم چی شد که یهو تصمیم گرفتم کاربری تشکیل بدم... شاید بخاطر این بود که میدونستم نمیتونم دنیا رو تغییر بدم ولی میتونم لبخند رو لب یه نفر بیارم، میتونم به یکی کمک کنم از باتلاق ناامیدی خارج بشه، میتونم با یکی حرف بزنم تا آروم بشه، میتونم جزو آدمای خوب زندگی کسی که از همه خستست بشم چه تو ارتباطاتم چه توی فضای مجازی که مردم بی پروا مشکلاتشونو میگن 🙂🤍🌱                                            زندگی برام یه گله، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

مهارتی بهتره، ولی اکثرا استعداد چندانی ندارند، برای همین از هر هنری که مثلا هزار نفر واردش میشن ، صد نفر ماهر میشن و موفق.

دقت کنید تو هنری وارد بشید که هم استعداد دارید وهم علاقه