2777
2789
رسم دستمال ندارید حتما خیالت راحت بوده😂

رسم. دستمال. اصلا. مهم. نیست. اگه رابطه. داشته باشی. دیگه. تلاشی. برای. خونه. گرفتن. و  اینا نمیکنن

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
رسم. دستمال. اصلا. مهم. نیست. اگه رابطه. داشته باشی. دیگه. تلاشی. برای. خونه. گرفتن. و اینا نمیکنن

آره دقیقا منم برای همین قبول نکردم 

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اینجا هست هنوز😂😂موندم چطوری بعضی منطقه ها جمع شده اینجا مونده آخه

کجا زندگی میکنی 😑😑😑

من ب مامانم نگفتم بعد منو دعوا میکنه میگه این مسخره بازیا چیه در اوردی 

شما چند سال ازدواج کردی؟؟؟من خیلی تنبلم تهش ی ظرف میشورم اخرشم رنگ و روم سفید میشه خخخخ

۱ سال و نیمه عقدم 

من پدرش کارایی که وضیفه زنش بود رو گردن من مینداخت من خرم انجام میدادم پسموند غذای بقیه مهنونا سهم من بود موقع مراسم های بزرگشون هنه بودن جز من هیچوقت بدون دعوت نرفتم خونشون ولی هر وقتم دعوت کردن کلا ۴ بار بود که اونم با یکی منو دعوت میکردن خودشون دعوت نمیکردن تنهایی منو 

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

آره دقیقا منم برای همین قبول نکردم

باور کن. من دوسه مورد. دیدم. درسته بعد از عقد شوهرته. ها. ولی. ایا اون برای. ما. واقعا شوهر. هست که ما زن باشیم؟

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
رسم. دستمال. اصلا. مهم. نیست. اگه رابطه. داشته باشی. دیگه. تلاشی. برای. خونه. گرفتن. و اینا نمیکنن

خودم نظری ندارم 

ولی مامانم این حرفا قبول نمیکنه 

میگه ی سال عقد خوش بگذرونید لباس خاب بگیر مسافرت برید تکرار نمیشه 

کجا زندگی میکنی 😑😑😑من ب مامانم نگفتم بعد منو دعوا میکنه میگه این مسخره بازیا چیه در اوردی

عزیزم رابطه خودت نامزدت نباید به کسی بگی که زشته

آذربایجان غربی ماکو 

خودم نظری ندارم ولی مامانم این حرفا قبول نمیکنه میگه ی سال عقد خوش بگذرونید لباس خاب بگیر مسافرت بری ...

کلی. کار. برای. خوش. گذشتن. هست اگه تو‌عقد به. این. نتیجه رسیدی. که نمیخوایش. چی؟ اصلا به مردا اطمینانی. نیست. من. دوسه مورد. دیدم. همیجوری. همچی ازاد. ول میگردن راحت

۱ سال و نیمه عقدم من پدرش کارایی که وضیفه زنش بود رو گردن من مینداخت من خرم انجام میدادم پسموند غذای ...

شوهرت هواتو داره ؟؟؟؟

تو خیلی کاری دختر.....مادرشوهرم دعوت کرد دیر می رسید گفت خورشت گذاشتم رسیدید برنج بزار 

گفتم وای من بلد نیستم تاحالا نزاشتم خراب مبشه ی کولی بازی درآوردم 😑😑😁😁😁😁

باور کن. من دوسه مورد. دیدم. درسته بعد از عقد شوهرته. ها. ولی. ایا اون برای. ما. واقعا شوهر. هست که ...

حرفت درسته 

والا بحث خرجی پیش میاد میگه بعد عروسی رابطه کامل هم این دوران می‌خوان.

من رد کردم 

برا همین میخواستن منو تنهایی ببرن خونشون که راحت باشه شوهرم که رابطه کنه باهام منم نرفتم والا تنهایی 

وگرنه بقول خودت تلاشی نمیکرد که

کلی. کار. برای. خوش. گذشتن. هست اگه تو‌عقد به. این. نتیجه رسیدی. که نمیخوایش. چی؟ اصلا به مردا اطمین ...

تو خانواده ما رسم اینه تا عقد ۳_۴ماه صیغه اس 

ولی بعد عقد زنشی دوران شناخت نیست مشاور و همه چی گذروندن

شوهرت هواتو داره ؟؟؟؟تو خیلی کاری دختر.....مادرشوهرم دعوت کرد دیر می رسید گفت خورشت گذاشتم رسیدید بر ...

شوهرم میگه احترامتو ندارن دوس ندارم بیای

یبار یه ظرف خیلییی سنگین بلند کردم پدرش گفت بیار بزار رو گاز حتی خودشم بر نداشت باورت میشه دل درد شدید گرفتم و پریود شدم بخاطر وزن اون ظرف ولی باز خر بودم

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

حرفت درسته والا بحث خرجی پیش میاد میگه بعد عروسی رابطه کامل هم این دوران می‌خوان.من رد کردم برا همین ...

خوب. کردی مردا انگار. فقط به. فکر بند شلوارن. این عشق. و اتشین و‌اینا همش. دری. وریه. کلا. رابطه که باشه بعد یه. مدت. کشش نداره بهت برات. میشه یه عادت