2777
2789
عنوان

خواهرشوهر فتنم جوابشو چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 24 پست

بحث خانوادگی بود و شما دخالت کردین.... و در کل همیشه تو مبحث فداکاری مالی پدر و مادرا دخترا انگ فتنه بودن میخورن چون قشنگ میدونن آخر و عاقبت بریز و بپاش واسه پسر و عروس چیه

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منو بگین تاحالا به زن داداشم نگفتم بالا چشمت ابرو تازه خیلی ام کمکش میکنم و.... بعد ی بار طرف عصر کلاس زبان داشتم  خیلی دوتر از خونه ماورم بهش گفتم بیاد خونه شما شب بیاییم ونبالش اصلا خودش زد به اون راه و هیچی نگف ی بار دیگه من ازش پرسیدم سرش کرد تو گوشی

خوب هرقت دعوا میکردن من طرف اون میگرفتم 

بخدا ادم بایدحقوبگه . اکثرعروسای الان همینجورن از خانواده شوهربیزارن اما انتظار پول و ثروت دارن اماح ...

ببین گل همه رو نمیشه جمع بست بعضیا نمک نشناسند اما عروس قدردان هم داریم...ولی بطور کلی دختر ب درد میخوره تا عروس بعصی جاهام دخترا بی انصافن..‌‌‌.من ب شخصه کلی فرق بین پسراشون گذاشتن و رسمن براماکاری نکردن ولی من همیشه همسرمو ترغیب میکنم ببرشون دکتر تامیتونی هرروز برو خبرشونو بگیر مادرش بستری شد گفتم برو وبمون دوسه روز بیخیال ما بشو...همسر من ب اندازه خواهرش یابیشتر داره رسیدگی میکنه و الان خانوادش از سر من قسم میخورن پدرمادرش ...ولی من خیلی کم میرم خودم...خواستم بگم همه عروساهم بد نیستن

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

به نظرم شما هم تند رفتین 

باید سکوت میکردین...من خودمم عروسم از خونواده شوهرم متنفرم اما حرف خواهرشوهرتون حق بوده فقط سیاست به خرج نداده که جلو شما نباید این حرفو بزنه

بعدم اینکه آدم اصلا از خونواده شوهر نباید انتظار کمک داشته باشه 

امضات انشالله خواست دلت با خواست خدا یکی بشه انشالله

ممنون عزیزم دعام کن.حاضرم روزی صدباربمیرموزنده شم به بدترین شکل اما به این خواستم برسم😓

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

ببین گل همه رو نمیشه جمع بست بعضیا نمک نشناسند اما عروس قدردان هم داریم...ولی بطور کلی دختر ب درد می ...

اره درسته منم جمع نبستم گفتم اکثرا 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم