2777
2789
عنوان

خواهرشوهر فتنم جوابشو چی بدم

502 بازدید | 24 پست

نشسته بودیم

مادرش گف میخوام برا پسرام(یکیم شوهر من)

نونوایی باز کنم

بعد درجا دخترش خودشو کشت ک نههه اونموقه ک بمونی تو خیابونا حالتو میپرسم

منم گفتم ببخشیدا اونهمه پشت تو و شوهرت وایساده ما یدفه دخالت کردیم؟

گف کی دیدی پشتمون باشه

گفتم همونموقه ک مامانت ی ماه خودشو کشید عقب با شوهرت اواره موندین

بعد گف تو خودتو زدی ب نفهمی نمیفهمی چی میگم🙄

منم گفتم اینم حرف زدنته

بعد ننش گف هیچی نیس هنوز دعوا راه نندازین

منم ساکت شدم

فتنه خانوم ی هفتس خونه من پلاسه اینم حرف زدنشه بامن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فتنه نیس فقط حق رو گفته 

خداییش اکثرا اگه به دخترو دامادشون کمک کنن دختر نگه میداره ولی مادرشوهرتمام ثروتشوبزنه به اسمتون اخرشم حاضرنیستین یه دقیقه نگهش دارید اخ ونالتون بلندمیشه. ادم باید حقو بگه 

درضمن اون یه حرفی به مادرش زد شما نبایدبپری وسط

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

من جای شما میشدم سکوت میکردم این مسئله ای هست بین مادر وخواهر وبرادر واجازه بده بین خودشون حل کنن هروقت ب شما بی احترامی کردن این حق رو داری بزنی دهنشون اما مسئله ای ک بین خودشونه عروس دخالت کنه شان و شخصیت عروس میاد پایین

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

اینکه خونته و اینا را نظری نمیدم

اما بنظرم به شما هیچ ربطی نداره روابط خانوادگیشون که خودتو انداختی وسطش

همیشه حفظ فاصله و احترام کن

این مسائل بین خواهر برادر و مادر و پدره

یعنی خود خانواده

عروس نباید دخالت کنه

نهایتا خواستی حرفی هم بزنی فقط با همسرت تو خلوت خودتون نظرتو بده

دور از بحث و دعوا و جمع

فتنه نیس فقط حق رو گفته خداییش اکثرا اگه به دخترو دامادشون کمک کنن دختر نگه میداره ولی مادرشوهرتمام ...

الان من یک خواهرشوهردارم باهاشم خوب نیستم مدتیه ولی حق رو بخوام نگاه کنم آره حرف شما درسته دختر خودشو فدای پدرومادرمیکنه حواسش حتی ب ساعت داروهای مادرش هست من عروس کجایادمه اون کی باید دارو بخوره ...

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

فتنه نیس فقط حق رو گفته خداییش اکثرا اگه به دخترو دامادشون کمک کنن دختر نگه میداره ولی مادرشوهرتمام ...

دقیقا موافقم نمیشه تعمیم داد به همه ولی اکثرا اینجورین پادر شوهر دار و ندارش و میریزه سر پسراش آخرشم دو روز مریض بشه عروس ها ناله شون برای یه سوپ پختن در میاد تا میگی بابا فلان زندگیش و ریخته به پات پاچت و میگیرن که هرکار کرده برای پسرش کرده ته ته ش هم همچی میفته پای دخترش

الا تُقاتِلُونَ قَوْماً نَكَثُوا أَيْمانَهُمْ وَ هَمُّوا بِإِخْراجِ الرَّسُولِ وَ هُمْ بَدَؤُكُمْ أَوَّلَ مَرَّةٍ أَ تَخْشَوْنَهُمْ فَاللَّهُ أَحَقُّ أَنْ تَخْشَوْهُ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ🕊️قاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللَّهُ بِأَيْدِيكُمْ وَ يُخْزِهِمْ وَ يَنْصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَ يَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُؤْمِنِينَ>چرا نمی‌جنگید با گروهی که پیمان‌های خود را شکستند و عزم خود را بر اخراج پیامبر جزم کردند و آنان بودند که نخستین بار با شما جنگیدند آیا از آنان می‌‌ترسید؟ پس خدا سزاوارتر است که از او بترسید، اگر مؤمن هستید.با آنان بجنگید تا خداوند آنان را به دست شما عذاب کند و رسوایشان سازد و شما را بر آنان پیروز گرداند و دل‌های مؤمنان را شفا بخشد.آیه های ۱۴ و ۱۵ سوره مبارکه توبه🌱

اینکه خونته و اینا را نظری نمیدماما بنظرم به شما هیچ ربطی نداره روابط خانوادگیشون که خودتو انداختی و ...

من هیچ موقه دخالت نکردم ولی این چندمین باره ک جلو ننشو میگیره ب شوهرمن کمک نکنه

درحالیکه واس اونیکی داداشاش تلاش هم میکنه ک کارشون راه بیفته

الان من یک خواهرشوهردارم باهاشم خوب نیستم مدتیه ولی حق رو بخوام نگاه کنم آره حرف شما درسته دختر خودش ...

بخدا ادم بایدحقوبگه . اکثرعروسای الان همینجورن از خانواده شوهربیزارن اما انتظار پول و ثروت دارن اماحاضرنیستن یه دقیقه تحملشون کنن اما پدرمادرخودشونو تاج سرمیکنن. یکی ازاشناها یعنی برای عروسشون میمردن تازه عروس دیپلمه بود پسرشون مهندس مکانیک. خونه گذاشتن زیرپاش مثل کاخ جهیزیه زیادم نخواستن گفتن خودمون غذادرست میکنیم شمابیایین فقط بخورین. چقدمحبت کردن بش.اخرش میگن دوس پسرقبلیش مخشو دوباره زدهمه چیو ول کردرفت چقدم توهین کرد گفت غلط کردین خونه خریدین برام همه چیو هم بردورفت

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

گلم خواهر شوهر حرف درست زده فقط سیاست نداشته که اعتراضشو توی خلوت خودش ومادرش باشه 

ببین خودت فکر کن  اجازه میدی مادر شوهرت یک ماه مهمون خونه سما باشه که انتظار داری مادر شوهرتون نطر مالی کمکتون کنه