2777
2789

عزیزم نمی تونی بری شرکت های تولید و بسته بندی ؟

من چند جا زنگ زدم برا پدرم ولی شرط سنی داشت ایشون سنش بالاست

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها سایت میلی گلد، سایت خریدو فروش طلا هست

واقعا خیلی سایت خوبیه، برید درباره اش بخونید خودتون متوجه میشید

سرچ کنید ملی گلد میاد بالا، و ثبت نام کردن توی سایتش خیلی راحته زیر2دقیقه ثبت نام میکنن

📌فقط باید موقع ثبت نام حتما شماره موبایل تون بنام خودتون باشه

2️⃣کدملی تون رو وارد میکنید، و ثبت نام تون تمام میشه

به همین راحتی

📌📌📌فقط بچه ها ممنون میشم حتما موقع ثبت نام کددعوت منو بزنید🙏🏻🌹، اون وقت هم به من 5میلی طلا میدم هم به شما چون برای اولین بار ثبت نام کردید 

موقع ثبت نام این کد دعوت رو بزنید خواهشا: milli-yqri7

🍂دَوامُ الحال مِنَ المحال هیچ حالی دائمی نیست🍂

منم ۲۳ سالمهدنبال کار می گردم میخوام منشی بشم ولی هم به سختی محیط خوب و درست حسابی پیدا میشه و پیدا ...

از الان که سنتون کمه یه مهارت یاد بگیرید .کار عادی واقعا به درد نمیخوره بیگاریه

منم سی سالمه و همه چیزم خر تو خره 

هرروزم افسرده تر و داغون تر میشم 

کار و زندگیمو‌گذاشتم کنار اومدم اینجا کنار خانواده ام باسم

هرروز ی نیش از مادرم میخورم هر سری دعوام میشه باهاش بدون استثنا عرشب دارم با گریه میخابم

فقط کاش دووم بیازم بلایی سر خودم نیارم امسال بگذره برم 

کاش خدا ی سر وسامانی میداد ب زندگیم دیگه مردم از تنهایی و بی کسی و فشار روانی 

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟