2777
2789

عزیزم نمی تونی بری شرکت های تولید و بسته بندی ؟

من چند جا زنگ زدم برا پدرم ولی شرط سنی داشت ایشون سنش بالاست

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها سایت میلی گلد، سایت خریدو فروش طلا هست

واقعا خیلی سایت خوبیه، برید درباره اش بخونید خودتون متوجه میشید

سرچ کنید ملی گلد میاد بالا، و ثبت نام کردن توی سایتش خیلی راحته زیر2دقیقه ثبت نام میکنن

📌فقط باید موقع ثبت نام حتما شماره موبایل تون بنام خودتون باشه

2️⃣کدملی تون رو وارد میکنید، و ثبت نام تون تمام میشه

به همین راحتی

📌📌📌فقط بچه ها ممنون میشم حتما موقع ثبت نام کددعوت منو بزنید🙏🏻🌹، اون وقت هم به من 5میلی طلا میدم هم به شما چون برای اولین بار ثبت نام کردید 

موقع ثبت نام این کد دعوت رو بزنید خواهشا: milli-yqri7

🍂دَوامُ الحال مِنَ المحال هیچ حالی دائمی نیست🍂

منم ۲۳ سالمهدنبال کار می گردم میخوام منشی بشم ولی هم به سختی محیط خوب و درست حسابی پیدا میشه و پیدا ...

از الان که سنتون کمه یه مهارت یاد بگیرید .کار عادی واقعا به درد نمیخوره بیگاریه

منم سی سالمه و همه چیزم خر تو خره 

هرروزم افسرده تر و داغون تر میشم 

کار و زندگیمو‌گذاشتم کنار اومدم اینجا کنار خانواده ام باسم

هرروز ی نیش از مادرم میخورم هر سری دعوام میشه باهاش بدون استثنا عرشب دارم با گریه میخابم

فقط کاش دووم بیازم بلایی سر خودم نیارم امسال بگذره برم 

کاش خدا ی سر وسامانی میداد ب زندگیم دیگه مردم از تنهایی و بی کسی و فشار روانی 

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟