2777
2789

من دیروز تماس گرفتم گفت فردا ساعت ۱۱ بیا

من گفتم اوکیه میام حتما

امروز پیام داد ۱۱ و نیم بیا

بعد برقمون رفته بود شارژ پولی هم نداشتم ینی ن پیام میرفت ن میتونستم شارژ بخرم 

رفتم دیدم بسته رفته😐

کلی زنگ زدم کلی در زدم هیچکس نبود

داشتم اسنپ می‌گرفتم 

دیدم اومد😐 رفته بود بیرون 

گفتم من امروز وقت داشتما!!!

گفت جواب ندادی منم کنسل کردم 

گفتم وقتی دوتا آدم بالغ باهم تایم فیکس میکنن ینی عمل میکنن ب اون حرف منم اگر قرار بود کنسل کنم زنگ میزدم بهتون ن اینکه جواب ندم

اگر کرم نداشت بنظرتون نمیتونست ی زنگ بزنه بگه پیام دادم بهتون گفتم شاید ندیدین؟؟؟

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫 

کرم چی؟‌ خوبی؟

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید زنگ میزد بهت منم یه بار این اتفاق افتاد ناخنکارم زنگ زد گفت جواب ندادی میخواستم ببینم میای یا ن ...

میگم دیگه میتونست ی زنگ بزنه واقعاً من آنتنم خیلییی ضعیفه شارژم نداشتم آخه 

بعد فحاشی کردن با خواهرش رفتن داخل

بیخیال بابا اینقدر بزرگش نکن فراموش کن بره

آخه فحاشی کردن با خواهرش 

من واقعاً با کسی اینجوری رفتار نمیکنم

بعضیا دعوا و فحاشی مثل تفریحه براشون

من خودم معلم زبانم گاهی زبان آموز دیر میاد اول ازش میپرسم چ مشکلی پیش اومده بود برات

ماها آدمیم باید درک داشته باشیم

عمرا برم بقول شما چیزیه ک زیاده آرایشگاه اونم ناخن کار ک ریخته تازه فحاشی هم کردن باورت میشه؟!

عجب... چقدر بی ادب بودن لااقل میذاشتن شما نباشی پشت سرت غر بزنن نه اینکه جلوی روت بهت فحش بدن🙄

کارای خدماتی مخصوصا ارایشگری باید با اخلاق خوبشون مشتری و جذب کنن نه اینکه فراریش بدن

عجب... چقدر بی ادب بودن لااقل میذاشتن شما نباشی پشت سرت غر بزنن نه اینکه جلوی روت بهت فحش بدن🙄کارای ...

بعد آخه میدونی چرا ناراحت شدم 

اولا من کلی پشت در موندم میتونست زنگ بزنه بگه خونه نیستم براتم ناخن نمیکارم و من میرفتم

و باورت میشه کلی نگران شدم؟؟ زنگ زدم ب دوستم ک معرف بپد گفتم میترسم چیزیشون شده باشه خدای نکرده گاز گرفتگی نباشه اخه نیم ساعت پیش ب من پیام داد

من نگران بودم ولی اون این کارو با من کرد

بعد آخه میدونی چرا ناراحت شدم اولا من کلی پشت در موندم میتونست زنگ بزنه بگه خونه نیستم براتم ناخن نم ...

چقدر الان حس بدی داری... سعی کن بهش فکر نکنی بگو لیاقت نداشت مشتری خوبشو از دست داد، یه ناخنکار خوب دیگه پیدا کن😍

چقدر الان حس بدی داری... سعی کن بهش فکر نکنی بگو لیاقت نداشت مشتری خوبشو از دست داد، یه ناخنکار خوب ...

مرسی از درک بالات🤍

آره ظهر واقعاً ناراحت شدم الان یکم حس بهتری دارم

میدونی نمیخوام پشت سرشون بد بگم اما دوتا از این دخترای کم سن و سال بودن ک فحش مثل نقل و نباته تو دهنشون

خواهرش خیلی راحت اومد گفت سیکتیر بابا