2777
2789

دوسال که خوندم سر نهایی خیلی اذیت شدم 

امسال هم که نهایی یازدهم وکل دوازدهم حتما باید بدم 

دلم نمیاد رشته های کم بزنم دندون و فیزیو دوست دارم 

ولی خیلی سخت میشه شرایط سال بعد😭

دو سال خوندم ولی چون بچه اولم و موش آزمایشگاهی تازه فهمیدیم باید چیکار میکردیم و نکردیم🤦‍♀️😂😔

چقدر شبیه منی فقط اینکه من سال اولم بود 

خیلی سخته 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه همینه☠️

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
باز تو سال قبل یازدهم دادی الانم ترمیم تک درس داری خیلی شرایطت بهتره

نه خب ولی برای اینکه ترازم بره بالا باید بیشتریا رو بزنم دیگه 

تراز کنکورم خوب شد این نهایی نبود الان میرفتم دانشگاه 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

اشکال نداره مثل اینکه فردا می‌خوان جلسه برگزار کنن، کاش یازدهم تاثیر مثبت بشه و فقط دوازدهمو بخونیم: ...

سآل چندمته؟

من برای انتخاب رشته مشاور گرفتم اگه کنم دیگه تموم میشه محروم میشم

اشکال نداره مثل اینکه فردا می‌خوان جلسه برگزار کنن، کاش یازدهم تاثیر مثبت بشه و فقط دوازدهمو بخونیم: ...

آره مثل امسال انشالله 

موندم چی کنم

اگر واقعا فیزیو یا دندون میخوای بمون

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨