2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت این کارت با هرزگی واسه من هیچ فرقی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 3817 بازدید | 90 پست
شما کاربر آسمان هستید درسته؟

اره عزیزم

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

شوهرت چون نمیخواد هزینه دندون هاتو بده برای همین فرافکنی کرده که دهنت رو تا ابد ببنده.من شوهرم خوبه ...

حالا تا الانم هزار تومن نداده. بخدا  چندهفته پیش که دندونم ریخت و حالم بد بود قبل خواب خیلی آروم بهش گفتم میشه ۱۰ تومن واسم جور کنی این دوتارم روکش کنم دیگه دندون تو دهنم نمونده غذا نمیتونم بخورم یهو داد زد.  ک....کش مگه نمیبینی من پول ندارم همش پول پول میکنی انقدر صداش بلند بود مادرشم از اون اتاق شنید

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا منم چندروزه هی باخودم میگم خدایا من چه گناه بزرگی تو زندگیم کردم که این باید قسمتم میشد‌ .نمیزا ...

دورت بگردم🥺💔

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

دورت بگردم🥺💔

خدانکنه مهربونم...

خدانکنه مهربونم...

عزیزمی❤️

عزیزم بنظرم با یک مشاور حتما صحبت کن

چون اینجا نظرات مختلفی میدن شاید نتونی خوب تصمیم بگیری واسه زندگیت..

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

مادرشوهرت چرا یکی نزد توگوشش؟

جرات نداره که.اتفاقا بهش توپید که چرا فکرت خرابه اونم داد زد تو دخالت نکن

جرات نداره که.اتفاقا بهش توپید که چرا فکرت خرابه اونم داد زد تو دخالت نکن

من جای مادره بودم جوری میزدمش بعدشم از خونه مینداختمش بیرون

میگفتم هروقت اخلاق زشتتو‌کنار گذاشتی بعدبیا 

چون اگه توباهاش درگیر شی میزنتت

اما اون مادرشه کاری نمیتونه کنه

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
عزیزمی❤️عزیزم بنظرم با یک مشاور حتما صحبت کنچون اینجا نظرات مختلفی میدن شاید نتونی خوب تصمیم بگیری و ...

اره بخدا تاحالا با یه مشاور خوب حرف نزدم فقط بعد خیانتش پیش روانشناس رفتم یبار دارو داد‌ .بس که گرون میگیرن

من جای مادره بودم جوری میزدمش بعدشم از خونه مینداختمش بیرونمیگفتم هروقت اخلاق زشتتو‌کنار گذاشتی بعدب ...

اره آفرین من جواب میدادم مینداخت از خونه بیرون اما با مادرش صدبارم دعوا کنه فرادش دوبارع باهم خوب میشن. مامانش ولی خدایی گفت توام مثل جوونیای باباتی خیلی اذیت میکنی با بد دلیت

سلام عزیزم من خودم خشونت خانگی دیدم و دارم میبینم لطفا زنگ بزن 1480 صحبت کن انشالله حل میشه

سلام عزیزم انشالله خدا به زندگیت آرامش بده. قبلا خیلی زنگ زدم واسه من مفید نبوده اصلا دلسوز نبودن هی زنه میگفت نمیدونم الان باید چیکار کنی

میگم نکنه مادر قبل تو پرش کردهای مردا هم همشون روانین بهترین مرد تو دنیا هم پر از عیبه

نه قبل منم تنها نبودن بعد مادرش اینجوری نیس شاید من وقتی قهر کرده بودم و رفته بودم پشت سرم چرت و پرت گفته بوده اما اون روز هیچی نگفت. اما الان طرف پسرشو میگیره میگه توام لجبازی کردی خب وقتی میبین اون بدش میاد چرا نرفتی پیش زنه میگم خب اون با من را میاد قبلا هم سر دندون کشیدن را اومده کارشم خوبه فقطم معاینه کرد مگه من رفتم پیشش دندون درست کنم وقتی پولشو ندارم

نه قبل منم تنها نبودن بعد مادرش اینجوری نیس شاید من وقتی قهر کرده بودم و رفته بودم پشت سرم چرت و پرت ...

به شوهرت اینارو گفتی؟شوهرت بهت خیانت کرده؟ بهت خیانت کرده و بازم انقدر بد دله؟بهش بگو اونی که خیانت کرد من نبودم تو بودی