2777
2789

ازم تقلب و گوشیمو گرفت و گفت الان با آرامش امتحانتو بده. بعد یه سوالم بهم رسوند. بچه‌ها از خجالت مردم آخه خیر سرم دانشجوی درسخون بودم یه حساب دیگه روم باز میکرد. 

آخرش گفتم توروخدا به استاد نگید ولی صفر بدید بهم، گفت برگت مشکلی نداره، پیش میاد، تقلب حق دانشجوئه. حس کردم مسخرم کرد یا نمیدونم چیییی، خیلی حالم بده😭 بعدم گوشیمو داد گفت دستم امانت بود، نترس.

الان دارم دیوونه میشم از فکر و خیال، نمیدونم پیام بدم عذرخواهی کنم بگم اصلا هیچی نمره نمیخوام😭 چکار کنم مغزم کار نمیکنهههههه

دیگه بار اول و آخرم بود تقلب کردم 😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فکر نکنم برات مشکلی پیش بیاره

ولی خوبه که شرمنده شدی و بزار خود این حس بدی که بهت دست داد دیگه نزاره هیچ وقت همچین کاری بکنی

شما خودت انتخاب کردی که دانشجو باشی، پس دیگه تقلب چرا؟

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
چرا اینقدر الکی میترسی مشکلی پیش نمیاد فقط تقلبو گرفته که تقلب نکنی وگرنه چیزی نمیگه نترس

از اینکه ابروم رفت پیشش😭 فکر نکنم بگه ولی میخوام آب بشم برم تو زمین کاش دیگه تو عمرم نبینمش

فکر نکنم برات مشکلی پیش بیارهولی خوبه که شرمنده شدی و بزار خود این حس بدی که بهت دست داد دیگه نزاره ...

نمیدونم، مرض دارم😭😭حس کردم یادم میره بعد بازم نوشتم. ولی دیگه نمیکنمممم وای خدا

از اینکه ابروم رفت پیشش😭 فکر نکنم بگه ولی میخوام آب بشم برم تو زمین کاش دیگه تو عمرم نبینمش

اینقدر سخت نگیر عزیزم تا چند وقت دیگه یادش میره

از زندگانی‌ام گله دارد جوانی‌ام ، شرمنده جوانی از این زندگانی‌ام...