2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت این کارت با هرزگی واسه من هیچ فرقی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 3409 بازدید | 90 پست
روزی که خیانتش رو فهمیدی چیکار کردی؟رفتارت باهاش چی بود؟؟

دعوامون شد من یماه رفتم اما بازم خودم برگشتم. خیانتشم خودش بهم گفت نمیدونم خودش تموم کرده بودیا دختره خسته شده بود بهم زده بود چون تا یمدت شوهرم حالش بد بود

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

ولش کن بابا ببخشید مغزش کوچیکه ولی

خیلی بد دل

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کن از خدا یخواه نجاتت بده راه زندگیتو هموار کنه

چندروز کارم همینه همیشه سر نماز و قرآن چشام پر اشک

وااااااا🫤 آخوندا میبخشن شوهرت نمیبخشه دکتر محرمه دیگه ...

دقیقا ... دکترم سن بالا و بد اخلاق و مقید. منم چون آدم خوبی بود رفتم پیشش

مغزش زنگ زده 

این عتیقه هارو از کجا پیدا میکنید خداوکیلی

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

متاهل بودن به چه قیمتی چرا برای خودتون ارزش قائل نیستید .

گور بابای متاهل بودن. مادر بودن سخته

دعوامون شد من یماه رفتم اما بازم خودم برگشتم. خیانتشم خودش بهم گفت نمیدونم خودش تموم کرده بودیا دختر ...

باید وقتی مزخرف می گفت میزدی تو دهنش سابقه درخشانش رو

تو مادری اینقدر منفعل و توسری خور نباش اون بچه قراره چی ازت یاد بگیره؟؟؟؟

مغزش زنگ زده این عتیقه هارو از کجا پیدا میکنید خداوکیلی

بخدا منم چندروزه هی باخودم میگم خدایا من چه گناه بزرگی تو زندگیم کردم که این باید قسمتم میشد‌ .نمیزاره چیزی که دوس دارم بپوشم یه مانتو عهد بوق بلند دارم دیگه حالم بهم میخوره نمیزاره با پسرم یسر بریم خونه مادرم حالا خواهراش انقد قشنگ زندگی میکنن میخورن میپوشن میگردن حسادت نمیکنم اما میگم کاش منم مثل اونا بودم

باید وقتی مزخرف می گفت میزدی تو دهنش سابقه درخشانش روتو مادری اینقدر منفعل و توسری خور نباش اون بچه ...

کنترل عصبی نداره یهو حمله میکنه دیگه خون جلو چشاشو بگیره نمیفهمه. نمیخواستم پسرم شاهد کتک خوردن من باشه تا الانم زیاد دیده.حتی با چاقو بهم حمله کرده الان بخیه دارم

گور باباش حالا چرا دندونات رو کشیدی

سر بارداری و شیر دهی همشون ریخت. یعنی نرفتم دندونپزشکی که بیشتر نشه

بخدا سر بارداریم چه شبا که تا صبح گریه کردم تو خونه راه رفتم از درد مشت مشت مسکن میخوردم بااینکه ضرر داشت واسه جنین😔

شوهرت چون نمیخواد هزینه دندون هاتو بده برای همین فرافکنی کرده که دهنت رو تا ابد ببنده.

من شوهرم خوبه ولی وقتی باهم بحث میکنیم یه هو شروع میکنه فرا فکنی کردن منم خیلی ریلکس بش میگم نمیتونی به هدفت برسی تو دامت نمیفتم 

بمیرم برات:) از مامانت اینا دوری؟ نمیتونی به بابات یا داداشت بگی بیان ادمش کنن؟

اره دورم بابام که ۸۳ سالشه چندسال پیش یادمه یبار باشوهرم رفته بودیم اونجا(الان شوهرم اصلا نمیاد خونه مادرم) شوهرم داشت با بابام دست میداد خدافظی کنه بابام یهو خم شد دست شوهرمو ببوسه. اخه این چه کاریه یعنی من تا چند روز شوک بودم

داداشامم که تا شوهرم چندبار کتکم زده زنگ زده بهشون بیاین آبجیتونو ببرین اومدن بردن یبارم نزدن تو دهنش یاچیزی بهش نگفتن که بترسه خود شوهرم چندبار سرکفت زد که داداشات بی غیرتن. داماد ما دست رو آبجیم بلند کنه زندش نمیزارم. داماداشون از شوهرم میترسن