2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت این کارت با هرزگی واسه من هیچ فرقی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 3624 بازدید | 90 پست
به شوهرت اینارو گفتی؟شوهرت بهت خیانت کرده؟ بهت خیانت کرده و بازم انقدر بد دله؟بهش بگو اونی که خیانت ...

اره بخدا گفتم اصلا خودت برو از اونجا بپرس همه میگن مرد کارش خوبه. میگه بحث من زن و مرد نیس میگم چرا میدونستی من ازاونجا بدم میاد بازم رفتی پیش اون درصورتی که تاحالا اونجا نرفته دکترم ندیده . ادمی که خودش اینکارس به زنشم شک داره وگرنه آدم سالم اصلا ازاین فکرا نمیکنه

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

اره بخدا گفتم اصلا خودت برو از اونجا بپرس همه میگن مرد کارش خوبه. میگه بحث من زن و مرد نیس میگم چرا ...

باهاش حرف بزن رامش کن هی سوا جوابش کن بپرس چرا ازش بدت میاد تو خودت بگو چیکار کنم و این حرفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش حرف بزن رامش کن هی سوا جوابش کن بپرس چرا ازش بدت میاد تو خودت بگو چیکار کنم و این حرفا

اون شب اتفاقا هی پرسیدم میگفت دلیل نداره وقتی من میگم اینکارو نکن تو نباید انجام بدی من زن لجباز و خودسر نمیخوام تو خرابی و دنبال لاس زدنی و این حرفا😔

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

اره بخدا تاحالا با یه مشاور خوب حرف نزدم فقط بعد خیانتش پیش روانشناس رفتم یبار دارو داد‌ .بس که گرون ...

یا خدااا خیانت هم کرده و انقدر پرروعه؟

دختر نزدی دهنشو پر خون کنی؟؟

وای تروخدا یه کم حقتو بگیر

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

هدفت از ادامه دادن با چنین ادمی چیه؟

پسرم. اونو چیکار کنم میگی بزارمش و برم

دلشو ندارم

اون شب اتفاقا هی پرسیدم میگفت دلیل نداره وقتی من میگم اینکارو نکن تو نباید انجام بدی من زن لجباز و خ ...

این دلش از یجا پره

از اول ازدواج همین بود؟چیشد که اینجوری شد 

اگر ببینه گریه میکنی یا قهری بازم دلش به رحم نمیاد یعنی؟

یا خدااا خیانت هم کرده و انقدر پرروعه؟دختر نزدی دهنشو پر خون کنی؟؟وای تروخدا یه کم حقتو بگیر

جرات دارم مگه. اوایل زندگی هرجی میگفت صدتا میذاشتم روش میگفتم میزد منم میزدم اما یهو وحشی میشد و خون جلو چشاشو میگرفت چندبار سعی کرده خفم کنه دیگه نفسم داشته میرفته ولم کرده یبارم دست و پامو با طناب محکم بست دهنمم باروسری یعنی اگه راه بینیمم بسته میشد مرده بودم بعد منو انداخت تو حموم درم بست تا فردا. دیگه فهمیدم هرچی بگه فحشم بده باید سکوت کنم وگرنه کتکشو میخورم چون فایده نداره بی منطقه

این دلش از یجا پرهاز اول ازدواج همین بود؟چیشد که اینجوری شد اگر ببینه گریه میکنی یا قهری بازم دلش به ...

سر بدهی و قسط و اینکه نمیتونه خونه بگیره و کارتش خالیه که اعصابش همیشه خورد. جلوش گریه ام کنه عین خیالش نیس من آدم قهری نیستم چون خونه مادرش زندگی میکنیم دوس ندام قهر بمونم. اوایبل ازدواج عاشقم بود همه حسادت میکردن

جرات دارم مگه. اوایل زندگی هرجی میگفت صدتا میذاشتم روش میگفتم میزد منم میزدم اما یهو وحشی میشد و خون ...

چرا نمیری پزشکی قانونی ؟؟

راحت میتونی بخاطر همین کتک زدناش شکایت کنی

بعدشم هروقت خواست بزنتت برو یه چاقویی چیزی بردار تهدیدش کن یا یه وسیله سنگین،بگو اگه دستت بهم بخوره پرت میکنم طرفت

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

سر بدهی و قسط و اینکه نمیتونه خونه بگیره و کارتش خالیه که اعصابش همیشه خورد. جلوش گریه ام کنه عین خی ...

الهی عزیزم

ایشالا هرچی خیره برات اتفاق بیوفته ولی شما هم کوتاه نیا نزار کتکت بزنه برو شکایت کن

اون شب اتفاقا هی پرسیدم میگفت دلیل نداره وقتی من میگم اینکارو نکن تو نباید انجام بدی من زن لجباز و خ ...

بگو خاک تو سرت کنن که به همه کس شک داری 

مرد تو بیمارستان مربی فوتبال تو پارک دندونپزشک 

همه بدن فقط توعه بی همه چیز خوب و پاکی

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

همسرت بی غیرتی و بی عرضگی خودشو رو با این مغلطه بازی ها میخواد بپوشونه شخصی که عرضه فراهم کردن یه اتاق برای زن و بچش نداره چطوری روش میشه از جنسیت دندون پزشک حرف بزنه 

چرا باباش یه بار نمیگیره اینو درست و حسابی بزنه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

زندگی با این چه منفعتی برات داره؟ 

نه درآمد درست حسابی نه ماشین نه خونه مستقل 

خسیس و بددهن و عصبی هم هست 

مهر و محبت هم که هیچی خیانت هم که کرده

دلت به چیش خوشه؟

طلاق بگیر برو پرستار سالمند سالم شو 

حتی میتونی شبانه روزی خونه شون بمونی 

شاید این وسط یکی ازت خوشش اومد آدم بود باهاش ازدواج کردی خوشبخت شدی