2777
2789
عنوان

تو رو خدا یه لحظه بیاین

74 بازدید | 8 پست

۴ ماهه روز و شب ندارم دارم نااابود میشم توی این ۴ ماه زندگیم نابود شده بخاطر حمله پانیک شدید و وحشتناک مهمونی نمیتونم برم نابودم 

دکتر بهم کلوناپام و اسنترا داده اما هنوز شروع نکردم دوست ندارم قرص بخورم 

اما تو این ۴ ماه اصلاااا خوب نشدم تازه نابود ترم شدم 

کسی بوده که بعد قرص اسنترا و کلونازپام پانیکش خوب ش ه باشه؟؟ و اینک مترسم دییگ هیجوقت نتونم قطع کنم مصرفش رو 

ممکنه بعد یه مدت قرصا قطع شه؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام

من تجربه پانیک انقدر شدبد رو ندارم اما یه مدت افکار وسواسی داشتم همش سر گیجه گز کز سر و فشار تو سرم حس میکردم حتی حمام که میخواستم برم میترسیدم غش کنم بیفتم! دکتر بهم آسنترا داد اول خیلی میترسیدم بخورم و از عوارضش و اینکه وابسته شم میترسیدم اما واقعا قرص خوب و بی عارضه ای هست و من واقعا به این نتیجه رسیدم اگر تجویز دکتر خوب قرص اعصابه اصلا نباید مقاومت کرد چون دارو نگیری بدتر میشی. دوره درمانتو بخور خوب میشی ان شاءالله

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
میترسم دیگه عادت کنم و تا اخر عمر مجبور به استفاده باشم

دارو ممکنه عوارض داشته باشه ولی قطعا عوارض اش از بیماری کمتره 

چسب زخما بعد از خوب شدن زخم دور انداخته میشن...‌‌(درباره ی چسب زخم حرف نمی زنم)

من تشنج کاذب داشتم خیلی وحشتناک و بابامم فوت کرد دکتر برام قرص دوزش بالا برد کمش کرد قرصتو بخور درما ...

اهان یعنی ممکنه درمان بشم و برای همیشه خوب شم؟ 😭

پس یعنی بعد مصرف ممکنه قطع بشه؟؟

سلاممن تجربه پانیک انقدر شدبد رو ندارم اما یه مدت افکار وسواسی داشتم همش سر گیجه گز کز سر و فشار تو ...

اره منم قبلا پشت سرم احساس سبکی میکردم

دوباره حس سنگینی الان یه حس دیگه تقریبا مثل احسااس فشار 

بقران دارم نابود میشم همش ارزو مرگ دارم 

اره منم قبلا پشت سرم احساس سبکی میکردمدوباره حس سنگینی الان یه حس دیگه تقریبا مثل احسااس فشار بقران ...

پس حتتتما داروهاتو بخور اصلا نگران نباش اسنترا قرص خوب و بی خطریه وقتی خوردی میبینی چقدر بهتری کم کم به خودت مسلط میشی کنارش حتما ورزش بکن من ورزش نجاتم داد

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!