2777
2789
عنوان

شوهرم از دیروز ساعت 4بهد از ظهر رفته بیرون هنو نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 134951 بازدید | 694 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشد شوهرش برگشت یا اینم فیک بود؟

نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم و این کاربری گویای حالم و روحیات من و نینی تو دلیمه🧚🏼‍♀️🌪🌒

ایشون نو کیسه است و دیگه شما رو در شان خودش نمی‌دونه و دنبال یه راهی هست که با کمترین صدمه مالی از د ...

خودت کدوم راهو پیشنهاد میدی؟ من راه دوم رو رفتم با دو تا بچه ب نظرت اشتباهه؟ 

همه یک صدا= خیانت

خیانت زیاده بخاطر ولنگاری بیحجابی که زیاد شده 😥 همسایه ماهم یک زنکه ولنگار بیحجاب دوتا بچه داشت یکیش مریض رفت پرت کردجلوی شوهرش بعد اومد چسبید به همسایه ما این بنده خدا دوتا بچه داره خودش ولی شوهرش سرکوچمون یک باشگاه داره میلیاردره خلاصه بگم اون زنکه خراب هر روز یک تیپ میزد مخ اینو زد الان همسایه مون در شرف طلاقه حیف بعضی زنهای محجبه باحیا برای مردان ولنگار

اینقدرخوشگله همسایه مون بچه هاش چشم سبز خانواده ای اصیل تو مسجد آشناشدم محو زیبایی و اخلاقش شدم تازه همین رو لونمیداد اینقدر زن باشخصیت حیایی بود

جالبه اون زنکه فاسد با اینها توی یک محله ان 

خدالعنت کنه کسایی که توی مملکت ریشه فساد و بیحجابی رو زیادتر کردن و مسئولان لاشخور اصلاحاتی

#روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید _آویزان_میشوی

خیانت زیاده بخاطر ولنگاری بیحجابی که زیاد شده 😥 همسایه ماهم یک زنکه ولنگار بیحجاب دوتا بچه داشت یکی ...

موافق نیستم همچی توی حجاب نیست و اینک از روی ظاهرکسی یا ظاهر زندگیش نمیشه مشکلات و مسائل زندگی و شخصیشو حدس زد 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

اسی بعضیا گفتن بمون خونت شادباش بی محلی کن تا سمتت بیاد کتاب زنان زیرک هم همینو میگه 

ی مدت ببینه غر نمیزنی بهونه نمیگیری کنجکاو میشه سمتت میاد ببینه ک چیشده حالت با خودت خوبه؟

اگه محدودیت مالی و رفتوامد نداری برو موهاتو رنگ جدید بزن مدل موی جدید بزن. تنقلات بخر خودتو پسرت دوتایی بشینین خونه فیلم ببینین و...

وقتی هم میاد قهر نباش سلام علیک معمولی کن عشقولانه هم نباش دنبالل توجهش نگرد عادی نهارو شامتو بذار تند تند بهش زنگ و پیام نده

وااقعا قول میدم بعد ب مدت کنجکاو میشه چیشده!

سخته ب امتحانش می ارزه 

اگرم دیدی بعد جندماه بی تفاوت موند اونوقت برو پیش مشاور

لعنت بهش نمیده میگه ندارم

عزیزم شما میتونی بری دادگاه شکایت کنی .نفقه حق زنه 

اینطوری بشینی تو خونه گریه ،دست رو دست گذاشتن ،خود خوری... به جایی نمیرسی .اگه قراره یه عمر زندگی کنی پس نباید انقدر ضعیف باشی . میگی بخاطر پسرت موندی . مطمئنا پسرت هم نمیخواد تو رو انقد ضعیف ببینه .میدونی اون وقتی مادرش رو غمگین ببینه چقدر آسیب میبینه . من بچگی خودمو تو پسرت دیدم 

پدر مادرم همیشه دعوا داشتن کتک کاری . وقتی به گذشته بچگی خودم نگاه میکنم خیلی با بچه های دیگه فرق داشتم . اعتماد به نفس ضعیف ،مظلوم ، ساکت ... الان 30 سال رو رد کردم و هنوز برای بچگیم غصه میخورم .تو نزار بچه ت اینطور بشه

یه نگاه به تاپیک هاتون انداختم ، شوهرتون چندین ساله این اخلاقش حتی کتک زده شمارو شبا نصف شب می‌ره بیرون تا اذان صبح و....... 

شما خانواده ت پشتت نیستن ؟؟؟ جالبه با این اوضاع برای بارداری هم اقدام کردین اون موقع طفل معصوم چرا به این زندگی وارد کردین 

خواهشاً خانوما اگه با همسرتون مشکل دارین به هیچ عنوان بچه دارنشید الان اون بیچاره هم گیره بین شما دوتا 

اگه من بودم طلاق می‌گرفتم مگه اعصاب و جون خودم از راه آوردم به مرد اینجوری عذابم بده