2777
2789
عنوان

شوهرم از دیروز ساعت 4بهد از ظهر رفته بیرون هنو نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 135634 بازدید | 697 پست

اسی متاسفانه ت۹ربه ای که از اطرافیانم دیدم ودارم اینه که دل به جایی بسته وبا کسی قرار ازدواج داره،فقط منتظر با ازار تو ول کنی بری،وگرنه هیچ مردی بددن پشت گرمی به کسی دیگه الکی نمیگه برو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی متاسفانه ت۹ربه ای که از اطرافیانم دیدم ودارم اینه که دل به جایی بسته وبا کسی قرار ازدواج داره،فق ...

خودمم همینطوری فک میکنم کلن حرف نمیزنه کاری باهام نداره به طور زجر اوری بی محلی میکنه 

50روز رفتم قهر قبلش قیامت به پا کردم اما تغیری نداشت

پس فقط ب خودت برس تو هم برو شیطونی چی کم داری ازش فقط چشمشو بترسون فکر میکنه اسیر بچه شدی دیگ تا اخر عمرت میمونی پاش ن عزیرم تموم شد اون دوران من ی پسر دوساله دارم سی و سه سالمه مردا و پسرا خودشونو میکشن واسم با اینکه بچه دارم من رو نمیدمممم ب هسچ کسی ولی چشم شوهرمو ترسوندم عین سگ میترسه خطا کنه چون ب عانی خط میزنمش والا هم مرد هم زن دوست دارن برن با کسی دیگع منتهی یچیزی خست ب نام تعهد داریم لطف میکنیم ک متعهدیم

من خیلی آدم بدجنسی میشم وقتی یکی بهم بدی میکنه. برای همین از اون آدم دور میشم تا بهش آسیب نزنم از لحاظ روانی. الان اینجا چیزی نمیگم چون بدتر ممکنه جنگ راه بیفته تو خونه.

اره بعد از ظهر میگف رفته بوده پیش برادرش مادرشپهرمم تایید کرد ولی جواب ندادنش ناراحتم حرد

میگفتی یعنی یک درصد فکر نگرانی ما نکردی؟یا حداقل خودت نگرانمون نشدی،گوشیت نگاه نکردی و...

خودمم همینطوری فک میکنم کلن حرف نمیزنه کاری باهام نداره به طور زجر اوری بی محلی میکنه

مطمئن شو ازین قضیه،اگه کسی تو زندگیشه حقت بگیر وبرو،چون دیگه اون شریک برات حساب نمیشه،سوهان روحه تا بالاخره یجا بری