2777
2789
عنوان

شوهرم از دیروز ساعت 4بهد از ظهر رفته بیرون هنو نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 135277 بازدید | 696 پست
سیاست چیه این وسط؟؟؟؟؟؟ یارو محل سگ به زنش نمیذاره، میگه نمیخوامت، جداشیم، بمونه که چی بشه؟؟؟؟ به ای ...

کسی که بر میگرده حقارتش بیشتر از موندنش

دوما همه زنها باید اول شرایط طلاق فراهم کنن بعد برن بی گدار نباید ب اب زد

سیایت یعنی این

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قول تغییر داده بود که برگشتی؟ یا خودت خواستی برگردی؟

به قول دادنشون نیست ...... مگه شوهر من قول نداده بود !  بدتررررر هم شده    خدای بزرگ نگذره از قاضی که من کلی مدرک بردم اونجا. اما گفت تمکین   مثلا قول میدن ولی عمل نمیکنن  

خیلی وقته خواننده خاموشم خیلیم دلم میخواست ثبت نام کنم ولی بلدنبودم شاید باورت نشه الان بخاطرشما اون ...

@ماماناریانازم‍ 

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

مرد رو باید تو پولداری شناخت

کلا مردی که پول داشته باشه گردن کلفتی میکنه 

نری زندگیتو دو دستی تقدیم کنیااا بمون اون زندگی که ساختی سهم تو هم هست از طرفی دیگه پای بچه ات وسطه

چقزوم سختوم هه 

چقددددبیشعوره شوهرت ادم هرچقدقهرم باشه هرمشکلی ام باشه یه پیام میزاره ک دارم میرم جایی .اسی شما ک همه راه هارو رفتی جواب نگرفتی فقط تنها راهش بی محلی وبیخیالیه فقط برای خودت سرگرمی پیدا کن باشگاه برو باپسرت برو بیرون محلش نزار من شوهرم اجازه اینکارا رو بم نمیده خودشم اجازه نداره هرجا میره منو بچهامم میریم تنها نمیره چون منونمیزاره منم علم شنگه ب پا میکنم کم‌محلش کن چاره ای نیس

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه، صبر کن! 🙂👌🏿️توقَرارنیس‌بِه‌همه‌چیزوهَمه‌کَس‌[اَهمیت‌]بدی!

ایشون نو کیسه است و دیگه شما رو در شان خودش نمی‌دونه و دنبال یه راهی هست که با کمترین صدمه مالی از دست شما خلاص بشه. تو این حالت شما دو تا راه حل دارید یا تحمل رفتارهاشو ندارین و با تمام مشکلات تن به طلاق بدید یا مثل خودش بشید و اونو از معادلات ذهنیتون بذارید کنار و به زندگی با فرزندتون ادامه بدید و اونو کامل نادیده بگیرید تا وقتی که توان طلاق داشته باشین یا اون سرش به سنگ بخوره.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

بنظرم ضعیف نباش تو هم مثل خودش بشو چرا میشینی گریه میکنی بخور بخاب تفریح کن مردا از زن وابسته ک میشینه ۲۴ری بشون فکر میکنن گریه میکنن فرار میکنن پرو میشن، با سیاست طلا جم کن ک یه روز با جیب پر پرتش کنی

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺