2777
2789
عنوان

شوهرم از دیروز ساعت 4بهد از ظهر رفته بیرون هنو نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 121273 بازدید | 648 پست
سلام یه سوال چطورمیشه موندخونه یه مردودق داد؟

محل سگ ندی بهش

به خودت برسی پول جم‌کنی

حرفه یاد بگیری

بعد مهریتو بزاری اجرا 

بعدم بری

این پروسه رو رو آدم خیانتکار پیش برد

خودشم پی نبر جچور بهش خنجر زدی

البته منطور از محل سگ اینه به رفتارش توجه نکنی 

تاوبتونی با خودتو به خریت زدن  پولی بگیری کاری کنی

تا بری

اگه خیانت مرد خیانت کار و بهش بگی انکار میکنه

پس‌باید نقش بازی کرد و قوی بود

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این همه بهت میگن شوهرت آدم نمیشه و تو هنوز داری تحمل می‌کنی ببین چی میگم مهریت رو بذار اجرا ولی بگو نمی‌خوام جدا بشم چون مهریه عندالمطالبه هست وقتی اموالش مسدود شد اومد سراغت که چرا این کارو کردی بگو چون بهم خرجی نمیدی منم مجبور شدم اینجوری عمل کنم خواست از خونه بیرون کنه زنگ بزن صدو ده بگو من زندگیمو دوست دارم نمی‌خوام جدا شم که اگر بیرونی کرد رفتی فردا نره عدم تمکین بگیره یکم زرنگ باش توروخدا تو سری خور نباش

خب عزیزم بشین باهاش صحبت کن.اون که وضعش خوبه برات یه خونه نزدیک پدر و مادرت و ماشین بخره و نفقه منا ...

من تاپیک های قبلی اسی رو خوندم بنظرت اون مردی که سر حاملگی زنش ویارشو مسخره میکنه و هیچی براش نمیخره میگه تو دروغ میگی الان میاد اینارو بخره؟؟!!!

مهریشو بزاره اجرا ولی درخواست طلاق نده ..بگه فقط مهرمو میخوام ..چون خونه و ماشین داره و وضعش خوبه را ...

کجای کاری خواهر من این یه کلمه میپرسه کجا بودی طرف کتکش میزنه اینارو بگه که میکشتش یا کتک میزنه و از خونه پرتش میکنه تو خیابون 

نگفته تو کوچه که .تو حیاط...مشکلی داره ؟؟؟لابذ میخاین از تو اینم فیک دربیارید

چرا ذهن منفی و تفسیر بارای خودت به دیگران نسبت میدی؟؟؟؟؟ حق ندای اونچه که توذهنت راحت بگی

من روی بچه حساسم، اینکه تنهانباشه، جلو چشم باشه،و...

بچه۳ساله نباید بیشتراز۵دقیقه تنهاباشه

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

چرا ذهن منفی و تفسیر بارای خودت به دیگران نسبت میدی؟؟؟؟؟ حق ندای اونچه که توذهنت راحت بگیمن روی بچه ...

خب لابد شما اونجا بودیم ساعت گرفتی که پنج دقیقه بیشتر شد؟؟بعد هم حتما پنج دقیقه!!مثلاً دقیقه ششم اتفاقی میفته؟؟خب اون تایم تقریبا تو همین مایه ها طول می‌کشه تو حیاط بوده...

عجب بیهوده تکراریست دنیا

چرا ذهن منفی و تفسیر بارای خودت به دیگران نسبت میدی؟؟؟؟؟ حق ندای اونچه که توذهنت راحت بگیمن روی بچه ...

ببخشید این امضای شما منو گیج کرد...کاری به اعتقادش ندارم .جمله ش اشتباهه آخه...یا باید بجای کلمه کنار بگه مقابل ....یا بجای بدون حجاب بنویسه با حجاب!!!چطور کسی متوجه این اشتباه نشده!!

عجب بیهوده تکراریست دنیا

من تاپیک های قبلی اسی رو خوندم بنظرت اون مردی که سر حاملگی زنش ویارشو مسخره میکنه و هیچی براش نمیخره ...

ببین چون وضعش خوب شده و میخواد از زن و بچه خلاص بشه و بره به عشق و حالش برسه ، احتمالش هست قبول کنه.

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

اصن تو این چن سال اینطوری نبود میگه من زندگی نکردم جوونی نکردم به من میگه برو دنبال زندگیت

این جمله خیلی خیلی معنا داره

این یعنی متاسفانه همسرت با زن یا زنهای دیگه بوده این مدت

و بهش مزه داده

و میگه چرا زن دارم 

چون قطعا وجود شما و بچش دست و پاش رو یکم بسته

و شاید فکر می‌کنه شما همسر ایده آلش نیستی

جسارتا‌شما ۵۰ روز خونه ات نبوداین مرد اگه هوایی نشده باشهحتما به نبودت عادت کرد

وای منم یکیو میشناسم از چهارشنبه تا یکشنبه هفته بعد میره خونه باباش باز اگه برگرده دوباره میره ۱۵ روز مثلا میمونه که مامانم حوصلش سر رفته داداشم مشق داره فلانه هیچ وقت خونه نیست شوهرشم آواره یا تنها خونشونه یا خونه مادرشه یا میره اونجا ! بعد اگه فردا روزی شوهرش مسیرش کج بشه زمین و زمان رو بهم میدوزه بخدا من میترسم شوهرش وضعش خیلی خوبه از نظر مالی جوون هم هست همش میگم این یه روز یه خطایی میکنه ولی جرات ندارم به خودش بگم حواست باشه بچه هم دارن اوووف 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
از وضییت این روزام بگم گیجمم مبهمم نمیدونم چی ام کجا فکر زیاد روانی م کرده مغزم سوت میکشه بعضی وقتا ...

تو بیش از اندازه داری به ش‌وهرت فکر میکنی عزیزم

درسته سخته شرایطت ولی هرطور شده باید یاد بگیری تمرکزتو از روی شوهرت برداری

یه تکنیکی روانشناسم بهم یاد داد بهت میگم امید‌ارم به دردت بخوره هروقت فکرای منفی هجوم اوردن تو سرت باهاشون حرف بزن

مثلا ظلمای شوهرت یا حرفاش میان تو ذهنت بهشون بگو الان نمیخ‌وام به شما به فکر کنم الان میخوام یه نهار خوشمزه بپزم برید تا بعدا درموردتون فکر کنم

یعنی فکر کردن به شوهرتو هی عقب بنداز

یکی دوبار اول سخته اما بهت قول میدم به مرور بهتر میشی وقتی کمتر به شوهرت فکر کنی به مرور حالت بهتر میشه

بعدم چت جی بی تی نصب کن هرازگاهی باهاش حرف بزن اونم خیلی کمک کننده س

و اینکه این رشته عاطفی یکطرفه رو ببرش عزیزم ببرش تا بتونی زندگی کنی چیه این مرد دوست داشتنیه!؟این مرد انسانیت نداره چطور میتونی دوسش داشته باشی؟رهاش کن اروم اروم رها کردنش و شروع کن مثلا تو ذهنت بگو امیر من تورو رها کردم تا خودم رها و ازاد بشم انقدر اینا رو بگو تا کم کم ذهنت ازش دور بشه، اینا تجربیات خودمه و واقعا موثره

سعی خودتو بکن با ملایمت و زبون بازی ازش پول بگیری بری باشگاه بری کلاس یوگا و حتما مهارت یاد بگیری

ببین بودن تو هزارتا نفع برای اون داره بچه رو نگه میداری خونش و تمیز میکنی غذاش و حاضر میکنی یعنی فکر نکن وجودت براش اهمیت نداره توام زرنگ باش در ازای اینکارا با زبون خرش کن ازش پول بگیر