2777
2789
عنوان

شوهرم از دیروز ساعت 4بهد از ظهر رفته بیرون هنو نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 136343 بازدید | 699 پست
کنار یعنی همراه و پشتیبان اونها هست. عمدا اینجوری می گه تا کشور ما رو به هم بریزه و استفاده خودش بب ...

من اول فدای اسمت بشم....خدا لعنت کنه نگذاشتند این دخترم و بگذارم مهستی

بعد اینکه من ادبیاتم عالیه بابا  مشکل اینجا بود کلمه نتانیاهو رو نمی دیدم فقط.ضمنا این نظر با اسمت نمی‌خونه گلم...خیلی ها به حجاب معتقد نیستند از جمله خودم.و بانو مهستی ...بهترین آهنگش چیه از نظر تو...بهترین که انتخابش سخته ولی :بیا بنویسیم روی خاک رو درخت...  

عجب بیهوده تکراریست دنیا

خدا من ازدست تو نجات بده😅😂😂😂

...انصافا یه لحظه کلمه نتانیاهو رو حذف کن ...می بینی؟منم اینجوری شدم و بعد دیدمش .با حذف اون کلمه واقعا دوجمله متناقض میشن 

عجب بیهوده تکراریست دنیا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درکت میکنم بخدا ماهم خیلی سختی کشیدیم تا ثروت جم کردیم الان اصن برام خرج نمیکنه

یک جای کار می لنگه.که قابل درک و توجیه نیست ...خب اگر ثروتمنده .چرا مهریتو نمی‌گیری ...و جدا نمیشی یه زندگی جدید و حتی ازدواج مجدد با کیس خوب!وقتی علاقه ای نیست و...

عجب بیهوده تکراریست دنیا

من اول فدای اسمت بشم....خدا لعنت کنه نگذاشتند این دخترم و بگذارم مهستیبعد اینکه من ادبیاتم عالیه باب ...

اتفاقا منم خیلی دلم می خواست اسم بچه ام بزارم مهستی یا هستی ولی می دونستم همه مخالفت می کنند 😒😒😔 

من این آهنگ وقتی رفتم خیلی دوست دارم. مخصوصا اون قسمت که می گه 

وقتی رفتم نه که بارون نگرفت

هوا صاف و خیلی هم آفتابی بود

اگه شب میرفتم و خورشید نبود

آسمون خوب میدونم مهتابی بود

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

استاتر همه گفتن جداشو منم گفتم توی پست اولم که برو‌جداشو 

ولی بیشتر که تاپیک هات و پست ها رو خوندم فهمیدم که تو دلت به حدایی نیست،کسی که قهر رفته جدایی و طلاق هم میتونه میره اگه نمیره چیزی هست که ول نمیکنه 

گفتن های ما که طلاق بگیر تو خودت بهتر از ما میدونی 

صلاح مملکت خویش رو خسروان دانند 

فقط الان که نمیخوایی حداشی پس قوی سو اولا گریه رو بزار کنار 

برو ارایشگاه رنگ مو مدل مو کوتاهی مو کلا عوض کن 

به دکتر پوست برو به خودت برس 

کلی خرید کن برای خودت 

کتاب بهر باشگاه برو حتی با بچه ،پارک تفریح 

بزار بدونه بدون اون خوشی 

دوما هرروز(منو شوهرم یک مدت اینجور بودیم باهم سرد و خوب نبود )هرررپز تا چهل روز آب متبرکه درست کن با روی یک پارچ آب سوره مزمل رو سه بار بخون وفوت کن باهاش شربت یا جای درست کن و بخورید در عرض یک هفته تغییرات شوهرت رو میبینی 

هرروز آیه المرسی و فلق و ناس رو بخون 

استاتر همه گفتن جداشو منم گفتم توی پست اولم که برو‌جداشو ولی بیشتر که تاپیک هات و پست ها رو خوندم فه ...

بله درسته من نمیخام جداشم واولین کار باید به فکر درامد باشم وبین ی دوراههی که همه میگن شوهرتو بکش سمت خودت با محبت ورفتار خوب و اینکه بهش فک نکن و برا خودت زندگی کن موندم