عزیزم با یه وکیل کار درست مشورت کن پنهانی برو کارای گرفتن مهریت رو بکن(اون نفهمه که بره اموالش رو انتقال بده)مهریت رو بگیر که پشتوانه مالی داشته باشی،بعدش تو هم بی محلیش کن بزار اون محتاجت باشه
خب لابد شما اونجا بودیم ساعت گرفتی که پنج دقیقه بیشتر شد؟؟بعد هم حتما پنج دقیقه!!مثلاً دقیقه ششم اتف ...
حالت خوب؟ خودش گفت ۳ساعت تنها بوده، من میگم ۳ساعت زیاده،
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ببخشید این امضای شما منو گیج کرد...کاری به اعتقادش ندارم .جمله ش اشتباهه آخه...یا باید بجای کلمه کنا ...
عزیزم، معنی جمله اصلا متوجه نشدید
مقابل یعنی مخالف بی حجابی شما هستم، وقتی نوشته کنار یعنی من باشما وهم نظرتون هستم و کمکتون میکنم
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
عزیزم، معنی جمله اصلا متوجه نشدیدمقابل یعنی مخالف بی حجابی شما هستم، وقتی نوشته کنار یعنی من باشما و ...
اووووو الان متوجه شدم من اصلا اولین کلمه که همون نتانیاهو هست رو ندیدم....الان دیگه درست شد...یه لحظه جملات را بدون اون تصور کنید... میشه دوتا جمله متضاد هم...اگر مثلاً یه ایرانی این حرفو زده باشه ولی نقل قول نتانیاهو که باشه درست میشه
اووووو الان متوجه شدم من اصلا اولین کلمه که همون نتانیاهو هست رو ندیدم....الان دیگه درست شد...یه لحظ ...
خدا من ازدست تو نجات بده😅😂😂😂
ببخشید این امضای شما منو گیج کرد...کاری به اعتقادش ندارم .جمله ش اشتباهه آخه...یا باید بجای کلمه کنا ...
کنار یعنی همراه و پشتیبان اونها هست. عمدا اینجوری می گه تا کشور ما رو به هم بریزه و استفاده خودش ببره. آخه مسائل داخلی کشور ما چه ربطی به اون داره که هر روز داره تو کشورهای اطرافش یه جنایت جدید به بار میاره.
هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)
اون جمله اولی رو نتانیاهو گفته و نقل قول از اون جمله دوم رو ایران داره میگه که با حجاب بزنید دهننتا ...
ممنونم
اووووو الان متوجه شدم من اصلا اولین کلمه که همون نتانیاهو هست رو ندیدم....الان دیگه درست شد...یه لحظ ...
قال، نتانیاهو 😆😆😆