2777
2789
عنوان

شوهرم از دیروز ساعت 4بهد از ظهر رفته بیرون هنو نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 128347 بازدید | 676 پست
اسی رهاش کن رهاش کن رهاش کن ولی توخونت بمونمعجزه میکنه امضاموبخون اون فقط میخواد اذیتت کنه ب محض این ...

عزیزم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی؟ یه مشورت ازت میخوام بگیرم اگه ممکنه

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

من یبار زنگ‌زدم ۱۴۸۰ گفتم به خودکشی فک میکنم گفت ایشالله درست میشه فکرشو نکن🙄بعد زنگ زدم ۱۲۳ یه ماش ...

🤣😂😂😂😂 ای خدا

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جان تو قصدت زندگی کردنه ولی شوهرت بیخیاله و براش مهم نیست بااین رفتاراش چی پیش میاد برای زندگیتون.

پس قطعا تو باید تلاشت خیلی بیشتر از شوهرت باشه.

الان بگیم محبت کن بهش و به سمت خودت بکشونش یه عده فک میکنن منظورمون اینه که آویزونِ طرف شی.

ولی نمیدونن لجبازی کردن هم روانیت میکنه همم مشکلت هزار برابر میشه.

پس یا تلاشتو بکن رابطتون خوب بشه یا هم قطعی تصمیم بگیر ازش جدا شی،چون این لجولجبازیا به جایی نمیرسه.

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

مشکلمون‌اینه ما وقتی ازدواج کردیم هیچی نداشتیم اونقد تلاش کردیم تا وضع مالی شوهرم عالی شد چن تا ماشی ...

خب تو هم خرج کن برا خودت

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

اسی رهاش کن رهاش کن رهاش کن ولی توخونت بمونمعجزه میکنه امضاموبخون اون فقط میخواد اذیتت کنه ب محض این ...

سلام گلم امضای شمارو خوندم 

باید بگم من با کمک قرص تونستم بیخیال خیلی چیز ها شم

حالا فقط نگرانم بعد قرص چی میشم دوباره

هر روز گریه میکردم الان اشکم اصلا نمیاد باورم نمیشه بخدا

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

تاپیک سال ۹۹ هم ک شوهرت همینجوری بوده یهو غیبش میزده🥲

بله متاسفانه...اسی جوری تایپیک زده که انگار یه خانواده کاملا اصولی و پاستوریزه و سالم و عادی ....و یهویی متاسفانه!!شوهرش غیبش زده .بعد میری میبینی که ای داد .چقدر درب و داغونه این زندگی.و چقدر تکراریه این ماحرا  من احساس میکنم بازدید حداکثر انگیزه اسی هست وگرنه شما گرگ بالان دیده این عزبز  

عجب بیهوده تکراریست دنیا

سلام قشنگم تنها کاری که میکنی اینه برو مهریتو بزار اجرا تمام اون پولایی که باهم به دست اوردین رو ازش بگیر تا دیگه وقت این کارارو نداشته باشه میوفته به دستو پات

غروب ثابت کرد، پایان هم زیباست :)) 

حوصله ندارم کامنت ها رو بخونمبرگشته یا ن؟

🤣🤣🤣🤣🤣

بله برگشته ولی با بی محلی

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️