2777
2789
عنوان

بی دفاعی در برابر ظالما

236 بازدید | 27 پست

سلام

اگه در برابر کسایی که دارن ظلم میکنن کسی رو نداشته باشم بهشون هم گفته باشم دارید ظلم میکنید و سرتون میاد و به خدا واگذار میکنم اما دست برنمیدارن و میخوان زندگیم رو از چنگم دربیارن باید چکار کنم؟ شما چکار میکنید اینجور وقتا؟ خیلی آدمای ناجوری ان نه وجدان دارن نه از خدا میترسن کاری از دستم برنمیاد💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکل بر الله ، دعا بعد از نمازهای واجب و سایر لحظات، ذکر یا فتاح، یا ربی الله، یا خیر الحافظین و یا خیر الحاکمین

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

مثلا میشه بطور مخفیانه ازشون دور بشی  جوری که پیدات نکنن یا نذر کنی دست از سرت بردارن یا اگه قابل پیگیریه بری دادگاه شکایت کنی یا ببینی رفتاری کاری میتونی انجام بدی طرف حساب ببره یا مثلا بهونه دستشون ندی 

توکل بر الله ، دعا بعد از نمازهای واجب و سایر لحظات، ذکر یا فتاح، یا ربی الله، یا خیر الحافظین و یا ...

ممنون از راهنماییتون. امیدم فقط به خداست ممنون از ذکرایی که گفتید حتما انجام میدم

ممنون از راهنماییتون. امیدم فقط به خداست ممنون از ذکرایی که گفتید حتما انجام میدم

و من الله التوفیق 

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم.