2777
2789
عنوان

شوهرم از دیروز ساعت 4بهد از ظهر رفته بیرون هنو نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 135637 بازدید | 697 پست
من یبار زنگ‌زدم ۱۴۸۰ گفتم به خودکشی فک میکنم گفت ایشالله درست میشه فکرشو نکن🙄بعد زنگ زدم ۱۲۳ یه ماش ...

آره ۱۴۸۰ اصلا مشاور درست حسابی نداره

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من یبار زنگ‌زدم ۱۴۸۰ گفتم به خودکشی فک میکنم گفت ایشالله درست میشه فکرشو نکن🙄بعد زنگ زدم ۱۲۳ یه ماش ...

ای داد😂😂

نمیدونستم این جورن فک کردم شاید اوکی باشن

ولی کلا اسی باید اتمام حجت کنه بهش بگه ازت پول میگیرم ولی دیگه کاری بهت ندارم

اونم از خداش خواهد بود حالا یا درست میشه یا نه

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید ولی حرص درآر و وحشتناکه واسه مرد

مردی که به زن و بچه ش متعهد نیست یعنی اصلا واسش مهم نیست و اصلا هم حرص نمیخوره

اتفاقا بهونه ی جدید پیدا میکنه واسه طلاق

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
خودش نمیومد دنبالم میگف جدا شیم

اسی عزیزم متأسفانه برای دخترخالم تجربه اش رو دیدم اما شوهر شما به مراتب مردتر از شوهر دخترخالم هست تا جایی که هر غلطی دوست داشت می‌کرد اما طلاقش نمی‌داد حتی دوست دخترش هم زنگ میزد ب دخترخالم آزارش میداد اما همچنان از طلاق خبری نبود چون آقاهه فقط دنبال هوسبازی بود و متأسفانه یه شب دخترخالم قرص خورد و خودش رو راحت کرد و مرده الان هر دوسه ماه با یکیه.

عزیز دلم اگر شوهرت حاضره طلاقت رو بده باهاش همکاری کن مطمئن باش تا ابد اینقدر صبور نیستی.و این مدل مردها هیچچچچوقت آدم نمیشن. جونت رو در ببر 

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند

همسرت خیانت میکنه 

یا مهریتو بذار اجزا جدا شو

یا برات مهم نباشه بی تفاوت باشع ب رفتاراش و انگار ک طلاق عاطفی گرفتین 

کلا در هر دو صورت بچه آسیب می‌بینه

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

سلیطه باش نرو تو اتاق اشک بریز نمیدونم چرا مردها وقتی ضعف زن می بینن هار تر می شن

الان زنگ بزن 110 اعلام کن خونه نیومده نگران هستی کمی شورش کن نترس اگر گفت چرا اینکار کردی بگو بخاطر اینکه مدرک داشته باشم از خونه میری 

خودش نمیومد دنبالم میگف جدا شیم

عزیزم بعضیا فقط میگن زن مقصره ، به کتفت بگیر اینا رو ، همینا گند زدن به دنیا با افکار پوسیده و زن ستیزانه‌شون♥

احترام باید متقابل باشه و تو الان احساس بی کفایتی و... داری مطمئناً بخاطر رفتار شوهرت ، پس لطفا حرفای این شکلی رو سعی کن زیاد روت اثر نذاره🫂

آرامش به معنای نبودن لحظات سخت نیست؛ بلکه به معنای پذیرش لحظات سخت است🍂

البته فک نکنم همسرتون همکاری بکنه در این زمینه ولی اگه تونستید حتما برید زوج درمانگر ، یه تراپیست خوب پیدا کنید🌻

آرامش به معنای نبودن لحظات سخت نیست؛ بلکه به معنای پذیرش لحظات سخت است🍂