2777
2789

اولش‌ نخرید تقریبا 2ساعت بعد ک‌ رفتیم ی کافه رستوران داشت میذاشتم خونه وایستاد گفت برم سیگار بخرم با ی دست گل اومد

وقتی‌جوابتو‌نمیدم‌یعنی‌‌با‌نظرت‌مخالفم‌ولی‌حوصله‌بحث‌ندارم:<

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با یکی اولین بار رفتم بیرون وقتی می‌خواستیم بریم رفت یه شاخه گل از تو ماشین اورد بهم داد

منم خیلی بهم برخورد

میدونی اینا اول میان ببینن از قیافه‌ ما خوششون میاد یا نه بعد دست کنن تو جیبشون😐

زندگی از مرگ تنومند تر است، چون زندگی شکم خود را با مرگ سیر می کند؛
منم با یکی اولین بار رفتم بیرون وقتی می‌خواستیم بریم رفت یه شاخه گل از تو ماشین اورد بهم دادمنم خیلی ...

دقیقا

کاشکی‌ میزاشت دفعه بعد برام میخرید

دقیقاکاشکی‌ میزاشت دفعه بعد برام میخرید

میدونی اینجوری این حسو به آدم میدن که انگار تو یه کالایی و اومدن ببین ارزش داری واست گل بخرن یا نه

زندگی از مرگ تنومند تر است، چون زندگی شکم خود را با مرگ سیر می کند؛
میدونی اینجوری این حسو به آدم میدن که انگار تو یه کالایی و اومدن ببین ارزش داری واست گل بخرن یا نه

اومدم نگام کرد گفت خیلی خوشگل تر از عکستی 

دیگ از این به بعد خودم ازت عکس میگیرم

اصلا یجوری‌ شدم

اولش‌ گفت بریم تو ماشین حرف میزنیم 

بعد نظرش عوض شد ک‌ نه بریم کافه 

حالا فکر کن من زشت‌ بودم یا اصلا تو خوشت‌ نمیاد غرور من چی میشد