2777
2789

ده درس بود عربیم هستش

من هر درس کل کتاب رو خوندم 

بجز داستانی هاش که الان پنج درس از داستانی هاش و خوندم گفتم الان برم بقیشم بخونم و مرور کنم از ساعت ۱بعداظهر ام نمونه حل کنم تا شیش 😭💔 میتونم یعنی؟

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

پریود شدی؟

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطور

نوشته بودی زیر دلم درد میکنه

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

معلومه که میتونی

از پسش برمیای فقط ارامش خودتو حفظ کن و با ارامش بخون که با استرس الکی خرابش نکنی

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
معلومه که میتونیاز پسش برمیای فقط ارامش خودتو حفظ کن و با ارامش بخون که با استرس الکی خرابش نکنی

ممنونم عزیزم 

الان تا ساعت دوازده ظهر بخونم خوبه؟بعدش یکم استراحت دوباره بخونم تا غروب ؟:)))

الان بخواب تا شش صبح بعد بکوب بخون تا آخر شب عالیه

آخه استرس دارم نمیتونم بخوابم اگه الان بخونم تا فردا غروب ساعت شیش تموم میکنم راحت ام ساعت ده شب ام میخوابم

ممنونم عزیزم الان تا ساعت دوازده ظهر بخونم خوبه؟بعدش یکم استراحت دوباره بخونم تا غروب ؟:)))

به نظرم الان برو بخواب

صبح زود پاشو بخون تا ۱۲ داستانی هارو تموم کن بعدم تا عصر نمونه حل کن

درست نخوابی بازدهیت میاد پایین هرچی بخونی یادت میره قشنگ بخواب که ذهنت استراحت کنه

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
آخه استرس دارم نمیتونم بخوابم اگه الان بخونم تا فردا غروب ساعت شیش تموم میکنم راحت ام ساعت ده شب ام ...

اگه بخوابی مطالب تو ذهنت بهتر تحلیل میشه و طبقه بندی میشن 

چند ساعت دیگه شروع کن به خوندن