2777
2789
عنوان

خانمهایی که فرزند نیمه اول سال نوده نه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 103 پست
الآنم سن دخترمنوبپرسن میگم سه چهار سالشه ولی اونجا گفتی فهمیدم اومدم ازخانمام پرسیدم ممنون بازم

خواهش میکنم ☺️. ببخشید که ناراحت شدی

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نی نی سایت نه که جاریم می‌گفت والا میگف وقتی بدنیااومد صفرسالش نیس که یک سالشه سال بعد یکوتموم می‌کن ...

دوره جنینی رو هم حساب میکنه احتمالا😂😂🤦‍♀️

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
معذرت میخوام اگه باعث شدم ناراحت بشین

نه قربونت اینحرفاچیه ...ازداردنیا همین یه بچرودازم معلومه که هرکاری ازدستم بربیادانجام میدم خداباعث بانیشولعنت کنه

دوره جنینی رو هم حساب میکنه احتمالا😂😂🤦‍♀️

سه تا بچه داره خودش حتی من یکبار مثل شما حساب میکردم شمع دوروفوت کرد گفت وای چقدر بگم دورتموم کرده وارد سه شده باید شمع سه باشه

استارتر جانم 

عزیزان دلم تنها دلیلم برای حضور تو نی نی سایت تاپیک یکی مونده به اخرمه که دلگرمم به کمک شما

میشه لطفاً بیاید

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

بچه ی منم تیر۹۹.خیلی کوچولوئه هنوز نی نی خونمونه. اصلا و ابدا الان وقت پیش دبستانی و مدرسه ش نیس. سا ...

بخدا گیج شدم یکی میگه پیش دبستانی یکی میگه اول مگ نباید شش سالش بشه بره اول چطور هنوز پنج سالشه سال بعد میره پیش دبستانی

دختر منم نیمه اول ۹۹ اگه خدا بخواد ثبت نامش کردم پیش دبستان دوازده تومن هزینه قسطی شد شیش تا دو تومنی

آقاااایون اوزگللل چتونه درخواست دوستی می‌فرستین برین گم شین . درخواست دوستی ممنوع حتی خانمای گل